Haritalarda Deadly battleray neden çıkmıyor??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yakamozyeliTR1 tarafından 16 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Deadly' nin belli bir saatimi var yoksa oyun tekrar hatamı veriyor. yine haritalarda deadly çıkmamaya başladı yardımcı olurmusunuz.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Deadly Battleray her 15 dakikada bir harita değiştirir. 4-x Haritalarında bulabilirsiniz. Oyun ayarlarından Deadly battleray bildirimlerini de açınız. Hangi haritada çıktığını görebilirsiniz.

Eğer yinede çıkmadığını fark ettiyseniz bize bildiriniz.

İyi forumlar.

3. DUMAN.

DUMAN. User

bildirimleri açarsan gelir hangi haritada çıktığı.

4. sayın modum malesef bu gecede aynı sorun yaşanıyor. görev yapıyorum bi kaç tane kestikten sonra deadly çıkmıyor yardımcı olurmusunuz. daha öncede aynı sorunu yaşadım fakat düzelmişti şimdi tekrar aynı sorun yaşanıyor. . .

5. Aliens

Aliens User

Aslına bakarsanız son BL güncellemesi ile artık çok sık çıkıyor. Ortalama 5 dakika ve hatta daha kısa aralıklarla çıkıyor.
    Hangi sunucu acaba?

VALEYARD bunu beğendi.
  6. Deadlyi bilmemde tr2 oynanmıyor, bir portaldan diğerine patlamazsa 20 dk da ulaşıyor gemi.

7. tr1- tr5 sunucusu çıkmıyor arkadaşlar. daha öncede aynı sorun vardı. buraya yazdım hallettiler. daha sık çıkıyor fakat belli bi süre sonra çıkmıyor yarım saat bekledim dün gece az öncede gruptaydık hatta çıkmayınca dağıldık.

8. Aliens

Aliens User

Allah Allah. Garip gerçekten. TR4&6'da sorun yok. Sanırım lokal bir hata. Düzeleceğini düşünüyorum, özellikle de reset ile birlikte.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durumu raporlara ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

10. bu gecede deadly yok böle giderse 1 buçuk aya anca biter bu görev

1 saat zamanım vardı takılayım dedim 9 tane kalmış görevi bitecek yaratık yine yok allah aşkına bu hizmet bu insanlara bu şekilde sunuluyor herkesin vicdanı rahatmı sabah 7 de işe gidecem uykumdan çalıorum oyun için ama oyun yine düzeltilmemiş. yaratık çıkmıyor sayın modlar çıkmayan yaratığı göreve bırakmayın ozaman . . . . . .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2018
  11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Yukarıdaki mesajlarda takım arkadaşım .Paradoks.'un da dediği gibi bu problem raporlarımıza eklenmiş durumdadır, sizler gibi bizler de haritalardayız ve bekliyoruz. En kısa zamanda olumlu bir cevapla sizlerin karşısına çıkma temennisiyle...

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.