haritalarda vega,bigboy,leonow,phoenix görmek istiyoruz.full+full gemiler değil.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -=[...DISTURBED...]=- tarafından 13 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle 6 yıllık bir oyuncu olarak geçmişten günümüze eksikleri yazayım sorunu detaylı anlatırım umarım.en üst yetkililere gitmesini temenni ederek;
    3 yıl önce yapılan banlamalarla birlikte oyunda ciddi kayıplar olduğunu düşünüyorum.
    açıklayayım hemen;banlama yapıyorsunuz oyun parametresine giren program kullanan oyunculara banladığınız oyuncular içerisinde,oyuna yeni başlayan cephaneye bakınca nasıl bu kadar kasacam uri diye dert yanıp programlara başvuran oyuncular var.bu 1.
    2.oyunda herşey paraya dökülmüş vaziyette 0'dan başlayan oyuncular milyarlarca para harcasa anca fuller .. okadarda türk insanı para vermez oyuna asgari ücretle çalışıyorsa hele yada öğrenci ise bilirsiniz işte.detaya girmicem bu konuda.
    3.ciddi anlamda oyunda ilerleme oldu son 3yılda lf4 olayı filan lf3leri fulleyemeyen oyuncular lf4 görünce oyunu bıraktı veya programa başvurdu.
    4.bu tür oyuncular için hiç cazip şeyler yok çünki tek başına oynuyor yardımcısı yok olsa bile fullenmesi imkansız 1 yıl uğraşşa fuller anca şimdi bana çıkıp 1 ayda fuller demeyin veya 3 ayda . 6 yıllık oyuncuyum neyin ne olduğunu çok iyi bilirim.
    5.bu ilerlemeler sonucunda geride kalan oyuncular vega,bigboy,3 5 irisli haritalarda cirit atan oyuncular idi ve bu oyuncular biz full oyuncuların ekşına çıktığında onlarla savaşmaktan zevk aldığı oyuncular idi. bi başladınız sistematik bir şekilde uyarısız atılan banlar unutulmadı bu banlarla binlerce oyuncu oyundan eksildi ve bizim bu savaşmaktan zevk aldığımız oyuncuların hepsi banlandı oyunda şuan full+full gemiler cirit atıyor biz o eski dengenin gelmesini istiyoruz.oyuncuların gereksinimleri karşılanırsa kimse program kullanmaz.
    oyun yetersiz geliyorki oyuncular programa başlıyor bilinçli ,veya bilinçsiz kullanıyor .siz bunun önüne geçmediniz direk banlıyorsunuz oyuna denge getirin oyuncular adam akıllı oynasın şu oyunu . sadece x4 ile kestiğimiz oyuncular vardı şimdi ise herşey kullanıyoruz sadece 1 gemiye kesilmiyor halka güveleri filan geldi yeni mermi yiyor ve üstüne kaçıyor yani ben admin olsaydım inanın öyle yenilikler projeler getirirdimki bu oyuna o binlerce oyunu bırakanlar geri dönerdi...umarım bu sorun yetkililere gider bu oyuncular için oyunda güzel şeyler yapılır oyuncular programa.oyun açığına ihtiyaç duymaz.öyle kısa yoldan banlama yaparak adminlikte yapılmaz çözüm üretin proje üretin yenilik yapın negatif değil pozitif olun banlaya banlaya oyuncu kalmadı.serverim berbat durumda.hep full+full gemiler dolu denge 0.sayenizde.

Son düzenlenen: 13 Aralık 2015
    *NECMİ*[*TC*] ve efgan_53 bunu beğendi.
  2. Full+full lerden rahatsızım evet ama bu bot olayını haklı oldugunu göstermez.Senin kafa yapındaki insanlar hep bu oyuna zarar verdi bir kaç sene önce dediğini yaptılar bot kullanan hesapların lf4 geliştirmelerini silip argelerini aldılar.Peki bot kullananlar naptı biliyor musun?Ucuz yırttık diye sevineceklerine milyon tane konu açtılar onlar bizim hakkımız nasıl alırsınız diye 6 senelik oyuncunun bunları hatırlamaması ilginç

3. ben bot haklı demiyorum,botu neden kullanıyorlar buna ihtiyaç duyuyorlar . ve oyuncuların bunları kullanmasına engel olacak projelerin gelmediğini anlatmak istiyorum yukardada olayı özetledim biraz. program kullananlar ayrı bi kenara hiç kimse haksızlık istemez oyunda el emeği diye birşey var .benim demek istediğim oyuna denge gelmeli projeler yapılmalı oyun açıgı kullanan oyuncular niye kullanıyor oyun yeterli olsa kullanırmı ? geçin önüne kullanmasınlar halamı kullanıyor işte o zaman ban müstehaktır acımam.ama önüne geçilecek güzellikler yapılmıyor oyunda oyuna teşvik yok diyorum.teşvik edilsin bizde haritalara cıkalım keyifli keyifli ekşın yapalım bu nedir arkaşım bıktım bu full+fullerle uğraşmaktan biton mermi yiyolar gözüm bigboy arıyor vega arıyor full irisli olsada razıyım yok ? yokda yok 1 adama 400 500 rsb harcarsan bırak oyunu kardeşim elit dayanmaz 1 gemiye adam halkayı alıyor güve le vuruyon yiyo lazerini sonra topuk denge yok..x3le tüm general olmaktan şmdi yüzbaşına...ben gemi keserek aylarca rütbe yapmıs insanım kardeşim.

efgan_53 bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Yanlış anlama ama daha çok beklersin oyun ilerledi artık o gemiler tarihe karıştı :( Bende görmeyi çok isterdim fakat o eskidendi artık işler böyle alışmaya çalış :( Sonuçta herşey zamanla gelişir ve ilerler bu da böyle işte :(

5. senin istediğinin olması için oyunun sıfırlanması gerek o eski günler artık mazide kaldı buna alışman gerek :)

WolfWar bunu beğendi.
  6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bahsettiğiniz o yeni başlayanların kasılamaması olayı için 2016 yılını gözlemleyiniz. Biz forum ekibi olarak yeni başlayanların oyunda ilerleyememesinin farkındayız ve elimize geçen her fırsatta bunu ilettik. Size kısaca şunu diye bilirim bunun farkına vardılar. Er yada geç bununla ilgili bir eşitleme yapılır diye düşünüyorum. Tabi farklı çalışmaları olduğu için her şeyi sırasıyla yapmaya çalışıyorlar.

İyi Forumlar.

7. yeni baslayanlar icin paket filan var ama bos paket 10 lf3 5 lf2 nedir ya :D iris yok icinde bisey yok adamin dedigi gibi tesvik yok bende yeni oyuncu olsam biraz cozdukden sonra kacardim oyundan ilk basta 1 gorev apiyorsun 15bin uri aliyorsun 1 iris hediye veriyorlar ilginc yani. bu saatten sonra pek bisey olacagini sanmiyorum birde o olmuyorda su serverlari birlestirin artik :S

8. 2 yıldır bu şekilde değişeceğini sanmıyorum kısaca şöyle diyeyim herşeyi paraya döküyorlar bu şekilde yapılan şeylerden sonra oyuna yeni oyuncu kazandıramazlar.anladık paraya düşkünler oyunu bitirdiler zaten ama oyuncuda kazandırmaları lazım bunu yıllardır dengeleyemiyorlar ... işlerine geldiklerini yaparlar oyuncular mağdur olur sonra oyuncu bi bug bulur bişe yapar sevinir ve kullanır niye ? çünki sen o adama bişe vermemişsinki adam tabi bugdan yararlanmak isteyecek ..sistem yetersiz ben yeterli olmasını istiyorum bu sayede oyuna olan ilgi çoğalacak ve oyuncular gereksiz yere bug kullanmayacaklardır.banlamak kısa yola kaçar böyle adminlik olmaz adminlik yenilik demektir,pozitiflik demektir,denge getirmek demektir.adaletli olmak demektir.sorunları oyuncularda aramak değil kendilerine aramaktır.çok yanlış yapıyorlar ben sadece kendi serverimde yüzlerce oyuncu kaybı gördüm oyunun genelini düşünemiyorum..eğer bu kafayla bu oyunu dünyada genel anlamda bir yerlere taşımaya çalışıyorlarsa ben söyleyeyim şimdiden hiçbireye gelemiyecekler.oyunculara değil paraya çalışan sistem var.birçok oyun oynuyorum ben aynı zamanda inanın o oyunların hiç birinde böyle sorunlar yok oyuncular para yatırmasa bile oyunda sabit bir şekilde kalıp akıcı bir şekilde ilerleyip gelişip oynayabiliyorlar zevk alabiliyorlar darkorbitte bu yok bunu kaybettiler kaybettikleri şeyin farkına varmadılarmı hala ? cidden yazık.''ayrıca konuyu kapatmayın herkesin fikrini buraya dökmesini istiyorum buna müsade edin yeter.
    sevgilerle.

Son düzenlenen: 13 Aralık 2015
  9. Bu oyun Darkorbit;) İstediğin özellikler bu oyunda imkansız.

10. haklısın beklememek lazım birşey . bu yazdıklarım çok gelir darkorbite DNA'sı bozulur.

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

dogru kasilmak isteyene imkan yok ,belli bir haritaya dusman girisi yasaklanip kasilmak gelismek isteyen oyuncularada imkan taninmali.buyuk eksik...hep ayni oyuncularla yurumez elbet emekli olucaklar:) gelismek isteyenlere ve yenilerede imkan taninmali.

12. aynen öyle ben aynı oyuncularla savaşmaktan bıktım hep aynı isimler ve hepsi full+full savaşacağım zaman nasıl savaşacam ne yapacam diye düşünmüyor atraxyon yok heycan 0 yıllardır oynuyoruz istiyoruzki gelişen şeyler para ile olmasın bıktık yenilik geliyor para etkinlik geliyor para en basidi geçen buz roketi 300 uri yapmışlar tanesini geçen sene 20 uriydi neymiş geçen sene indirimliymiş ? 300 uriden 20 uriye nasıl bir indirimdir bu dehşete düştüm.bu oyun ilerlemiyor geriliyor bunu farketmiyorlarmı ben anlamıyorum bir türlü.cidden sıkıldık artık bıktık yeni gemi geliyor tasarım parayla yeni bişe geliyor diye seviniyoruz bakıyoruz parayla yeter yani bu kadarda insafsızlık olmaz.böyle oyun anlaşıyı olmaz insanların cebini sömürüyorlar resmen ...

13. Buz roketine laf yok :) Bu sene mart gibi oyuna geri döndüm sürekli buz roketi yemekten gına geldi.

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ama dogru diyor, etkinlik yerine yeni duzenleme gelmeli.giriyoz gorev yapiyoruz ckıyoruz. kapi varsa yapiyoruz herkes ayni degilki tum gun kassin low yapsin vs cok yonlu dusunmeliler.cok fazlaca baskin var haritalarda ic savaslar cabasi bezdirdi bu durumlar ve herseye ragmen halen tutunmaya calisiyoruz ki demekki bu oyunu seviyoruz.birsyler yapilmali.

15. hacı öyle diyorsun sinir edici bir yanı var doğrudur. fakat jp oynayanları unutmamak lazım ayrıca .benim şaşırdığım nokta bana supporttan gelen 300 uri niye yapıldı dediğimde indirim dediler 300'den 20 uriye düşmüş ben darkorbit hayatımda böyle indirim görmedim.enteresan beğendim ama bu bahanelerini güzel dönüyorlar bu işlerde lafları hazır bizde yedik tabi :) neyse konuyu farklı yerlere çekmek değil amacım sadece ''DENGE''.Başkada birşey demiyorum iyi forumlar. ''konu kilitlenmesin şimdilik yorumlar gelecektir.

16. Yapılabilecek bir sürü fikir var ama yaparlarsa para kaybederler.

17. para kazandıkça oyuncu kaybedecekler.en son para yatıracak oyuncu kalmadığında ki bu zor birşey ama imkansız değil para kazanımlarındada düşme olacaktır.oyun çöker bu böyle gitmez.gideceksede böyle gitmicek.

18. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Arkadaşlar Buranın bahsi geçen oyunun , Resmi Forumu olduğunu aklınızdan çıkarmayınız.

Elbette Para söz konusu olacaktır. Sunucu , Çalışanlar , Teknik Hizmetler , Geliştirmeler , her şey para gerektirmektedir.

Elbette belirli bir para getirisi gerekmektedir.

Oyunda 2016 Yılında planlanan köklü değişiklikler var. Belli konular üzerinde Ciddi adımlar atılacak.

Yorumlar bu şekilde biraz daha devam ederse , Konuyu kaldıracağım

Üslubunuza dikkat ediniz

İyi Forumlar

19. ciddi adımlar atacak lafınızın altında neler var merak konusu inşallah oyun iyileştirilir.daha iyi bir foruma girer.çünki sıkılıyoruz artık oyun çok sıkıcı zevk almıyoruz.gemilerimiz var girmiyoruz başka oyunlardayız bizi darkorbite çekin gemiler hangarda yatıyor...iyi forumlar

20. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bazı konularda açık bir şekilde konuşamıyoruz. Oyuncuların bilmemesi gibi durumlarda var. Ama darkorbit'in 2016 planları var. Bence bu oyuncuları mutlu edecek diye düşünüyorum. Bunlar yeri ve zamanı geldiğinde sizlere bildirilecek zaten.

Siz bizlere oyundaki sıkıntınızı ve isteğinizi,görüşünüzü belirttiniz. Bunları bizler değerlendirip gerekli yerlere iletiyoruz. Sizin şikayetinizi de daha öncesinde de sıklıkla belirttik.

Konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.