Haritalarımızdan Çıkmak bilmeyen düşman oyuncular

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve efsanaadam tarafından 8 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. efsanaadam

efsanaadam User

Oyun yönetiminin artık birşey yapması gerekiyor.Bu oyunculardan ötürü resmen kasılamıyoruz. Öğlen bir gireyim dedim oyuna 3 7 haritasında beni 5 kere üst üste kesti işin komik tarafı ondan ötürü kasılamdım daha zarar ettim o haritada doğmak için 150 uri verdim, neyse 3 6 geçiyim dedim 15 dk geçmeden yine aynı adam burada 3 kere kesti başlarım dedim çıktım oyundan. Akşam 7 gibi gireyim dedim oyuna 3 7 takılıyorum daha 3 dk geçmeden kamufle bozan adam ardından güm yaklasık 4 5 kere tekrarlandıktan sonra başlarım dedim çıktım oyundan. İnsafsızlar bee bari yarım saat takıliyim orada ama oda yok.

2. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Oyun bir savaş oyunu olduğu için bu durumda yönetim nasıl bir şey uyguluyabilir bilmiyorum. Arkadaş Arama kısmından birlikte oynayabilecek kişileri bulabilir veya Klanlar bölümünü araştırarak sunucunuza ve size uyan bir klanı deneyebilirsiniz. Yalnız başına oynamak gerçekten zor olabiliyor.

İyi forumlar.