??? Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 15 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 haftadır bende giremiyorum bugünde giremedim.

2. yumuycak

yumuycak User

o adamları normal haritada da zaten görüyorum savaşıyoruz da zaten en azından o haritalara istedigim dakika giriyorum gizliye saatlerce uğraşıyoruz atacak atmayacak belli değil hadi atdı diyelim 5 dk kesilmek cok mu normal birşey bi sitsem getirin millet girebiliyorsa girsin artık dk hesabımı olur yada kaldırın bir yolunu bulun ona görede bi kural detirin de millet ona göre girmeye calışsın 5 6 saat ugraşıp 5 dk içinde ölmek için mi ugraşıyorum bu oyunu

3. Bu konuda FM nin yapabileceği birşey yok.

Anca fikir bölümüne anketli konu açılır gerekli destek görürse FM haftalık listeyi Almanya ya atarsa belki bir ihtimal olabilir.

Şuan zaten zorlaştı gizli harita 1 haftadır giremedim şahsen 2 haftaya doğru gidiyoruz :(

titans___ bunu beğendi.
  4. By_LED

By_LED User

uzun zamandan sonra gizliye az önce girdim ve katlayıcı cekeceğim esnada karaktersizin teki kesti.Şuan cok sinirliyim ve ne yapacagımı bilmıyorum

5. Maalesef böyle insanlar çıkıyor.

Hangi server?

6. By_LED

By_LED User

TR1

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  7. Millet bota bırakıyor. Bot kendı otomatik cpu satın alıp gizli gelene kdr atlıyor. Senin denk gelmen imkansız bot varken. Adamlar klanca içerde kasılıyor. Farklı gelenleride kesiyorlar.

8. Hangi şirket?

Ama hadi bu olsa bile neredeyse hiç girilemiyor.2 hafta oldu 1 kere atmaz mı içeri.Kredilerim bitti neredeyse.Onun da botunu bulmuşlar helal olsun adamlara kafaları zehir gibi çalışıyor.

Ama maalesef darkorbit yönetimi hep sessiz kalmayı tercih ediyor.

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  9. titans___

titans___ User

bu oyunda kimse bir şey yapamyor fm raporlayıp yolluyor bunları duymuyorlar kasten para yatrsın ddiyorlar onların derdi para rengarenk pet tsrımı satyorlar oyunda problem oluyor ben gibi çift fulsen tmm yoksa zor

10. ___Nemo___

___Nemo___ User

Gecen hafta gizlide guncelleme olmus yeniden baglan diyince icerde kaliyorlardi simdi ise buu yeniden baglan da olsa icerde kalmiyor yani resetde toplaya bildigmiz kadsr tola sonra gerimi atiyor x1 oyle duydum bide sizden duymak istiyorum

11. Zaten şuan kimse almanyada ki yöneticilerden memnun değil.

En basit bot olayını bile çözemiyorlarken ben gidip ne diye forumdan yada support boşuna ticket açayim ki.

Dediğin gibi paralı oyunculara öncelik veriliyor.Gerisi bence boş.

Desene bu güncelleme bizi mahvetti.

12. Mcqeen

Mcqeen User

Gizliye hiç girmedim gerek de yok girsem sinir olurum beni keserlerse.

13. 250 cpu bitirdim 4-5 gunde
    1 hafta once 2 gun arka-arkaya gizliye atmisdi
    acaba bununla ilgisi mi var ?

etkinlikde bir cok arkadasim girdi gziliye

14. Gizlide geçen aynı şirketten birini grup attım istesem kesebilirdim.Neyse aradan 10 dk geçmeden biri daha girdi gizliye onuda gruba aldım 5 dk sonra gruptan çıkıp beni kestiler :( Güler misin ağlar mısın bu yüzden aynı şirketimden kim olursa bende onu keseceğim.TR1 venüslüler için geçerli bu durum.

İyi girmişsin keşke patlamasaydın :)

15. her seferinde 5 kisi vardi :D
    sinegin cani ne ki 3 torutu , 1 sinek ,1 egisle savassin :D

16. Zan-zun

Zan-zun User

o haritada busru admin kankasi var aman ha kesmeyin onlari .)))

17. titans___

titans___ User

ağa ben hiç giremedim gizliye gizliye girenlerle haritada kapışyoz 3 kişi kesip car car edyorlar duymuyom kaele alınmaz kesince deli edyorum x/2de bota atyorlar bota çözüm bulmasınlar diycem 4/xlerde rütbe grv kasmam lazım 300 vega 300 goli küsüratda varda grvleri bilyon zaten bakdıkça sinirden gülyom bunlar ne 5/1 de 150 mi daha mı fazla cita kes diyor nerden bakarsan tutarsız ca nerden bakarsan para para diyor oyun adminlerden ban yiyen olan bir oyundan bir cacık olurmu kendiniz söyleyin aklla izahı yok bu oyunun

18. Gizli düşman dolu eğer girersen çiftlerini hemen takman lazım.

Dün ne güzel girdim gizliye destekleri yarısını aldım ama yaratıklar beni mahvetti patlattılar :(

19. titans___

titans___ User

bende çiftler zaten var de tek değiller genelde ve botda programları var zai kten giremediğim için bir sıkıntı yok

20. Support sordum herhangi bir güncelleme olmadığı söyledi bilgin olsun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.