Haritaya Çökmüşler, Sabah Buradalar, Gece Buradalar YETER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛÐRÉNΛLINÉ tarafından 30 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bıktık artık, bu adamlar cyborg olmadıklarına göre ne oldukları belli. Paramızla rezil oluyoruz, verdiğim paranın hakkı kaliteli hizmet, peki var mı... Pek tabi şuan YOK ! Sinirden şirketin elemanlarını doğruyorum, Türk milleti olarak bir şeyin ....unu çıkarmadan oynayamıyoruz rezalet bir karakteristik yapıları var insanlarımızın. Her türlü çakallığı bilirler, lafa gelince Müslüman...

Bir konserve kutusu düşün, dışında Müslüman yazıyor ama içi boş. Tam tenekeler...

Maqa67, Prophecy ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Belki inanmıyorsunuz bunu bilemem fakat bizler iletilmesi gerekenleri iletiyoruz ve gerekiyorsa video yolluyoruz. Bazı şeyler kısa zamanda çözüme kavuşabilirken bazı şeyler zaman alabiliyor. Sabırlı olmaya çalışmak iyi olabilir şeklinde düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. Uzun zamandır sabır içindeyiz, amenna. Lâkin satın aldığımız paketlerin SABIR özelliği yok, günü geldi mi bitiyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Bu oyunu oynayan bir oyuncu olarak sizlerin sıkıntılarını anlıyorum emin olabilirsiniz. Fakat bizlerin yapabileceği uygun şekilde raporlayıp gerekli yere iletmektir. Hakkıyla oynayan ilk bakışta zarara uğruyor fakat en azından hakkıyla oynamak bence en güzeldir. İllegal yollara girenler gün gelir temizlenir ama hakkıyla oynayanlar kalır. Geçmişte bir çok defa bu durumu yaşadık.

İyi forumlar.

5. تأثير

تأثير User

Her kutu toplayana botçu muamelesi yapacaksanız benim gibi eli ile toplayanları da boş yere suçlamış olacaksınız. Çok zor değil biraz sabredip bir kaç saat kutu toplayabilecek sabrı kendinizde bulduğunuz zaman siz de toplayın. Göreceksiniz kasılmak için gayet hızlı ve etkili bir yöntem. Katlayıcı paket ve indirim paketi aldığınız zaman süre dahada kısalır.

Maqa67 bunu beğendi.
  6. SİSTEM

SİSTEM User

El ile toplamanın ne kadar sıkıcı ve sabır isteyen bir iş olduğunu benden iyi anlayan olamaz 2012 den beri ara ara aktif çarım ile 11 aydır faal olarak yeniden aktif şekilde oynamaya başladım ve o gün bu gündür kutu topluyorum ve nerdeyse kutuları 1mil yapmak üzereyim ve pet içeriği ve argemide her geçen gün ne kadar fazla alırım diyerek envanterimi genişletiyorum ki daha fazla toplamak adına fakat ben toplarken bir çok gerçekten online olmayan hesabı benim alacağım kutuları alınca deli oluyorum inanın ki çalışma yapılıyordur fakat pixsel olarak daha önce bir banlama yapıldı aynı banlamanın daha iyi geliştirilerek gerçekten kim kullanıyorsa bulup ceza vermesi artık gerekmekte sabırla ve inanarak beklemekteyim bakalım ne olacak demekten de artık gerçekten bıktım ve yaklaşık 10 gündür tek kutu toplamak gelmediği için içimden oyunu bırakma aşamasına geldim dayandım.

7. تأثير

تأثير User

Bende havocları fulleme evremde çok yoruldum bir süre ara vereceğim kutu toplamaya. Zaten çok kutu toplayınca bir süre sonra çok azalmaya başlıyor uridium ve gg çıkması. Her kutu toplayana da botçu demek gerçekten anlamsız bunun sonucunda bana da yanlışlıkla bir ban vs gelebileceğini düşünüyorum çünkü bir başladımmı uzun süreler toplayabiliyorum. Arkaya tarih, felsefe, teknoloji, bilim podcastleri vs. açarak sıkılmadan toplayabiliyorum. Tavsiye edebilirim en azından boşa zaman harcamamış olursunuz.

8. SİSTEM

SİSTEM User

Ben genelde 2 ekrana bölüyorum bir tarafta filim izlerken bir tarafta bende mini haritayı kullanarak topluyorum çünki artık gerçekten toplamaktan sıkıldım ama çokta kazançlı oluyor kutu heleki arge pet olunca ve artı katlayıcı ile tadından geçilmiyor fakat dediğin gibi çok toplayınca gün aşırı ara veriyorum her ne kadar katlayıcı boşa gitsede yapabilecek birşey yok maalesef bizlere verilen haklarda bu kadar.

تأثير bunu beğendi.
  9. o kadar para verip katlayıcı çekıyoruz sızler kutu ıçerıklerını düşürüyorsunuz 1 saatde 6 gg nedir bidaha çekmem katlayıcı fılan kımsede çekmez haberınız olsun oyuncu çekecegınız yere oyuncu uzaklaştırıyorsunuz haberınız ola.

10. sen serverini klanını soyle bakalım ts ver gör müslümanı ne içtinde geldin buraya müslüman şöyle böyle diyorsun bir oyun için karaktersiz.asıl sen bir tenekesin o teneke senın kafan içide boş hatta bomboş bi hücre zerreci bile yok.
    daha nelerderdimde sana burası yeri değil.
    ADMİNİM yukarda yazanları görmüyormusunuz adam müslümanlara teneke diyor resmen demediği kalmamış. bir kaç kişi kutu topluyor diye müslümanlara büyük bir topluluğa ne diyor hem nerden biliyorsun onların müslüman olduğunu.

11. Merhaba ,

İlk olarak sizin düşündüğünüz şekilde bir durum yok. Yani genel olarak müslümanlara karşı bir söylem yok.

Video net değilse , süresi yeterli değil v.b. sebeplerle geçersiz sayabilirler. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.