Hasar arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 26 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba
    gemim goliath spectrum tasarımı kullanıyorum
    8 iris 1 apis var
    2 havoc var
    9 lf4 gerisi lf3
    güve uçuş düzenini kullanıyorum hiç bir şey kullanmadan x1le yaklaşık 5k vuruyorum. Bunu arttırmak için ne yapabilirim?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Hasar destek ve Goliath vuruş tasarımları alarak da vuruşunu artırabilirsin.

İyi Forumlar.

3. daha kalıcı hasar olarak düşünsek modum? yani destek yerine tasarım tamamdır. başka bir şey yapılabilir mi?

4. aries123

aries123 User

Arge dagıtarak
    Seprom besleyerek
    Cift guclendirici alarak
    Droıt ve lazerleri gelistirerek
    +% vurusu olan tasarımları kullanarak
    Kıskac veya burgu kullanarak

5. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Tabii bunun yanı sıra argende kelle avcısı I ve kelle avcısı II argelerini de yaparsan vuruşun belli oranda artacaktır.

Vuruşu artıran Diroit düzenleri mevcut onlarıda temin ettiklten sonra (tabi düşman ve yaratık için farklılıkları olan diroit düzenleri olabilir) vuruşunda artmaları gözle görebilirsin.

İyi forumlar.

6. argem 24 dediklerinizi yapmaya çalışıcam nasıl bir yol izlemeliyim?

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Pet Kamikaze ile cubide daha hızlı birşekilde kasılabilirsin tavsiyem x7 haritasınd krisler olabilir ve eksiklerini tamamlarsın.

İyi forumlar.

8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Hasarı kalıcı bir şekilde arttırmanın yolu lf4-havoç-geliştirme-zeus-hasar desteği olan tasarım-Kıskaç.Bunların dışındakiler hasarı geçici olarak arttırır.Belli bir hedef sıralaması seç onu takip ederek bunları tamamla...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.