Hasar az

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 8 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben 11 pro 10 iris(13level) full havoc ve sayborg gemiyi ama geçen vurş denemesi yaparken x4 rsb karıştırıp vurdum 171 k çıktı aynı şekilde venomda ben zaten 179 gördüm hadi birinde kritik geldi desek x1 normal atışlarda da çok farketmedi seprom var ikisi de bu arada sayborg %10artış + 13 seviye zeus bence az gördü venom 9 ırıs 6 seviye daha fazla vurduydu Bi akıl verin konfi klasik biri ağır biri hafif konfiden yana sıkıntı olmadığına eminim

2. Quenn

Quenn User

acaba prolar sabit vurmadığı için olabilir mi ki :rolleyes: çünkü bende de bazen x1de 10k nın altına inmeken bazen 10k yı zor görüyor 8klarda kalıyor

3. oben

oben User

1 fazla lazerle ne bekliyordunki ekipmanın belli fazladan 1 lazer oda geliştirmesiz lf4 olsun.

4. Roketara ubr-100 koyup karıştırırsanız hasarınız daha yüksek gözükür.

5. Hasarın gayet normal o ekipmana göre

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Hasar konusunda çok fazla değişken vardır karışınızdaki gemide destek olabilir UBR-100 roket ile sıkmış ve size hasar toplam olarak gözükmüşte olabilir.

Lazerleriniz diroitlerinizdemi acaba ? En güçlü lazerlerinizi diroitlere takmanız hasarınızı çok fazla etkileyecektir. Onun dışında banada normal oranlar gibi göründü.

İyi forumlar.

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  7. TeŞekkürler kilitlenebilir

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.