Hasar azaltımı..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

zorask User

Oyuna yeni başlayanlarla oyunu yılladır oynayıp full donanıma sahip oyuncuların aynı haritada oyun oynaması hem adaletsizlik hemde yeni başlayanlar için çok büyük sıkıntı. Benim fikrim bir yada birkaç haritada düşman hasarının azalması. Örnekleyecek olursak özelliğin geçerli olduğu haritayı x3 olarak seçelim . sadece x3 haritalarına giren düşman oyuncular %25 veya %50 daha az hasar verecek böylelikle kasılmak ve gelişmek isteyen oyuncular yaşam alanı bulur en azından düşmana karsı kendini savunma veya manevra yapacak zamanı kazanmış olur.
    Konu yeni fikirlerle desteklenip geliştirilebilir.

2. Her ne kadar gelişmemiş oyunculara katkı sağlayacak olsada bu sistem oldukça ince olduğundan pek oluru yok gibi :(

Kesinlikle gelişmemiş , daha doğrusu gelişememiş oyuncuların kasılabilmesi için bir sistem uygulanmalı.Ama bu şekilde uygulanması dengeyi bozar ve eminim çoğu oyuncu isyan eder.

Hem vuruş gücü düşse bile gelişmemiş oyuncuların buna dayanabileceğini zannetmiyorum.Tek tek de gelmiyorlar zaten..

Prophecy bunu beğendi.
  3. Onun yerine portalın saldırıya korumalı alanına girildiği anda saldırı olsun olmasın portal onu korumaya alsa nasıl olur?
    Tabi ki belli seviye altı oyunculara olacak bu. Ayrıca oyuncu o düşmana saldırdığı anda koruma kuralı normale döner, kapıdan atlaması gerekir.

4. bencede olursa böyle olmalı aksi taktirde leonov piranha görevleri vb var kardeş hem 100 k atanbi adam x3 haritasındaki bi oyuncuya %50 düşerde 50 k civarı atıcaktır ve patlatmak yinede kolay olucaktır bide peki ya flaxlı 15 lwle kadar görev yapamazlar vb fikrim olumsuz kusura bakma

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kardeş Kesinlikle haklısınama 18 level de lenov kesme görevi var %50 hasar azaltma biraz fazla değil mi başka bir şey olabilir ödül vermeme mesela
    Oyum Geliştirilmeli -+1

6. zaten 1-1de saldırı yapılamıyor kişiye sıkmadıkça yeni başlayan oyunculara zaten sıkamıyoruz bide bu gelirse kimse tek başına baskına gidemez oyun savaş değil kasılma oyunu olur o kadar kasılıp geliştiğini ama sonrasında kimseile savaşamamak çok saçma olur o yüzden oyum olumsuz -----1

7. Birşey merak ediyorum. Kimseyi kesemeyiz diyor oyuncular fakat tüm şirketlerin haritaları düşman kaynıyor. Abartmıyorum, tüm serverları denedim ve hepsinde sıkıntı aynı. Tüm şirketlerde yeni oyuncular avaz avaz düşman var yardım diye bağırıyor. Foruma bakıyorum "adam kesemeyiz". "Kendi haritanda düşman gemisi kesmek yasak değil" acaba bunun ekranda kocaman yazması mı gerek??? TR3 de oyna EİC seç. Çok merak ediyorum kasılacak mısın kesilecek misin. 2-3 kişi 100k vurarak geliyorlar. Böyle saçma şey mi olur? Geri gidiyorlar 30 sn sonra başka bir grup geliyor. Resmen oynatmıyorlar. x-2 x-3 x-4 hep düşman kontrolünde (özellikle mmo'nun). 80k vuran gemiyle daha görev kulesini bilmediği belli olan libetorlara ateş etmeyi kendilerine nasıl yakıştırıyorlar anlamıyorum.
    Aynen %50 hasar azaltmayla güçlüler yine güçlü kalır. Dediğin olabilir fakat leonov kesenler var? Leonov neredeyse ödül vermiyor. Görev falan için değil bildiğin çatır çatır leonov kesiyorlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.