hasar hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 4 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

efendım ben bı ara leonov almıstım 3 adet lf 3 gerisi lf 2 6 adet lazerı vardı leonovun 11 sevıyeyım neyse devolourım falan kesıyodum 1800 1900 vuruyodu leonov şaşırdım golıath vardı ben de 15 lazer ı var söz de ama leonov da onunla aynı vuruyodu bu nasıl bi saçmalık ve bana mavı anahtarlardan cıtadel tasarımı cıkmıstı 6 lazer yerı vardı ve ona taktım o da 900 vuruyodu surdakı sacmalıga bakarmısınız ? :)

2. Leonov ana şirket haritanda 2 kat fazla vurma özelli vardır bu roketler de lazer de kalkanda hepsinde 2 ye katlanır özellikleri. Yani 3 LF3 3 LF2 6 tane lazer = 12 Lazer olarak vurur ana haritanda o yüzden Goliaht'a eş değer verir ama yüksek haritalar da Leonov ile kasılmaya kalkarsan Citadel'den daha az vurur 6 lazer işler. O yüzden Goliaht'i fulleyene kadar herkes Leonov kullanır. :)

3. askentli

askentli User

anladıııım çok teşekkürler efendim :)

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımız adına rica ediyorum.Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

askentli bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.