Hasar nasıl artırılır?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve deerf tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. deerf

deerf User

solace modullu
    argeler kalın sıkma ayarlı 24
    10 pro(10 lvl),full lf4(geliştirme yok)
    10 iris (12lvl) full havoc

hasar 11-17k arası kısa sürede hasar artırımı nasıl yapabilirim? eldeki silahların geliştirmeleri 16 yapsam cok etki eder mi? full pro baya zaman alır.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Uzun vadede Prometheus lazerleri çok iş yapmaktadır. Şimdiden o yönde yatırım yapmanızı tavsiye ediyorum. Elinizde bulunan Prometheus lazerlerini 16 seviye yaparak x-BL haaritalarında daha hızlı bir şekilde kasılabilirsiniz, Ganimet Anahtarlarınızı Zeta kapısından Chromin etkinliği zamanında Çift Kapı Ödülüne denk gelicek şekilde ayarlarsanız hem Prometheus lazerleri için anahtar, yetenek ağacınız için LGF dosyası ve B03 kalkanları için gereken malzemeleri kasmış olursunuz. Başarılar Dilerim.

İyi Forumlar.

Luminous, ateistkeci ve deerf bunu beğendi.
  3. Pro yapıcaksın başka çare yok, bir zeta bir BL takıl.(Başta sıkıcı gelicek ama hasarın zamanla artınca alışıp hızlıca bitirmek isteyeceksin.)

deerf bunu beğendi.
  4. deerf

deerf User

Bunların farkındayım yapmaya çalışıyorum:) uzun bir süre alacağı için kısa vadede geliştirmeleri yükseltmek dışında seçenek var mı merak ettim

en son ocakta falan girdim sanırım bl haritasına cidden aşırı sıkıcı :) geliştirmeleri 16 yapabilirim yarın cok bi faydası olur mu sence

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereğince alt alta yazmak (Flood) yasaktır. Forum Kullanımı için Forum Kullanım Kılavuzuna bakabilirsiniz. Lütfen daha dikkatli olunuz.

LF-4 Yansıma Sondası kısa vadede işinize epeyce yarayacaktır. Günlük Giriş Bonuslarınızı kaçırmayınız, birleştirden birleştirebilir veya Geliştirilmiş LF-4 Günü kapılarını yapabilirsiniz. Bu etkinliği Haftalık Etkinlikler ve Takvim bölümünden takip edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2020
    Luminous ve deerf bunu beğendi.
  6. Prolarınki ve irislerinkini yap tabi ama onun dışında bir şeyi geliştirmeni tavsiye etmem boşa gider.(x1 x2 ile falan sıkıyorsan sıkıcı gelir bu arada ben ful x4 ve alternatif elitleri kullanırdım BLde, gidip x2 falan sıkma aklında olsun bi de pro dışındakileri çıkar o kadar da etki etmiyor BL de. Prolar x3,5 kat fazla vurunca gereği kalmıyor yani.)

Son düzenlenen: 24 Nisan 2020
    Luminous bunu beğendi.