Destek hasar oranı hesabı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve �A�C�I�M�A�S�I�Z� tarafından 27 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selam
    özelliklerini verdiğim gemi en düşük kaç vurur en yüksek kaç vurur ben hesap edemedim
    normal gemilere 450 bin vuranların fazladan ne özelliği olabilir. merak ediyorum bakalım kimler hesap edebilir
    gemi amor goliath plus
    8 iris 6 level 16 seviye
    1 apis 6 level 16 seviye
    1 zeus 6 level 16 seviye
    10 adet spartan
    kelle avcısı 1 2/2
    kelle avcısı 2 3/3
    gemide 18 adet 16 seviye prometheus lazer
    droitlerde 20 adet 16 seviye prometheus lazer
    pette 19 adet 13 seviye prometheus lazer
    pet 20 level ısınma seviyesi 5
    pette 12 adet 4 seviye lazer silah protokolü
    %9 lazer hasarı gemi yükseltme modülü
    hasar seviyesi 16 neptune roketatar
    burgu oluşumu droit düzeni
    dmg bo1
    dmg bo2
    sepron
    kafa yoracak arkadaşlara veya cevap yazabilecek admin arkadaşlara şimdiden kolay gelsin

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İlk olarak bu yazdıklarına göre sen ne kadar vuruyorsun ? Onu da yazsaydın iyi olurdu. Ayrıca oyundaki hasar odaklı gelişmelerden sonra vuruşların bu kadar yüksek olması gayet normal gibi geliyor. Diğer bir husus ise gemilerin her zaman daha doğrusu lazerlerin sabit vurmaması durumu var. Ayrıca bazen lazer , roket vb. hasar verilerinin aynı anda denk gelmesi ile hasarların toplamı gözükebiliyor.

Eskiden olsa hesaplamakla uğraşırdım fakat şu anda kafam hesaplama yapmaya uygun değil. Hesaplama işi oldukça karmaşık bir şekilde oluyor. O hasarı al , bu hasara ekle , desteği ekle vs derken balata yanabiliyor. :D :)

3. Altını çizdiğim yerlerdeki değişiklerle aynı gemiye sahip biri olarak ben (sadece gemi lazer hasarı) ort. 110k hasar verebiliyorum. Bende 18 lazer hasarı ve 19 adet pet lazeri mevcut. Tek bir geminin tek atışta (gemi lazeri, pet lazeri,gemi tek roketi,gemi roketatarı dahil) 450k hasar vermesi İMKANSIZDIR. İsterse %30 hasar modülü olsun. Ya lagdan dolayı çift katlamıştır ya trene denk gelmişindir ya da hile yapılıyordur.

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Muhtemelen lagdan dolayı x4 ve rsb lazerlerinin karışımına denk geliyorsunuz diğer türlü tek seferde böyle bir hasar çıkması neredeyse imkansız.

İyi Forumlar.