Hasar Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RobinKudin tarafından 1 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RobinKudin

RobinKudin User

ŞUAN DELİRMEK ÜZEREYİM. Adam petimi patlatıyor bende onu patlatıyorum hala -şeref yiyorum. Hedef tahtası oldum

Son düzenlenen: 1 Şubat 2020
  2. Merhaba,

Dost hedefler petinizi keserse size saldırmış sayılmıyor. Siz ilk düşmana sıkıyorsunuz ve - şeref alıyorsunuz. Bu durumda zıtlaşmamanız lazım.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

ZONGULDAKLIII bunu beğendi.
  3. RobinKudin

RobinKudin User

Modum 1 sorum daha olacak -1.700 000 şeref olmuş bundan kolayca nasıl kurtulurum ? Bildiğiniz gibi oto gibi uygulamalar olmadan biraz zor görünüyor oyunu bırakacak seviyeye geldim :( Kolayca nasıl + ya çekerim ben bunu

4. Merak ettiğim şey -1.700.000 şerefi nasıl yaptınız ?

5. Benim tavsiyem Bugün 2 kez kappa kapısı yapmanız + %50 şeref + HON-BO1+HON-BO2 +c -champıon+ kıskaç oluşumu (%20 şöhret) nunuz varsa bügün 1.300.000 şeref yapar 1 kez daha dönerseniz +900.000 bin - şerefinizi telafi etmiş bile olursunuz. Bence ... o_O:rolleyes:

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

- Şerefe düştüğünüzde oyun sizlere bu durumdan daha kolay kurtulmak için özel görevler vermektedir. Bu görevleri alıp @ZONGULDAKLIII üyemizinde dediği gibi şeref destekleri ve şeref desteği veren tasarımları kullanıp çok daha hızlı şeref kasabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve ZONGULDAKLIII bunu beğendi.
  7. RobinKudin

RobinKudin User

Evet konu kapanabilir

8. Merhaba,

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Konu kilitlenmişitr.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2020
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.