Bug / Oyun hatasi Hasar Vurma Görevlerinde ki Sayaç

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAYAT tarafından 21 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HAYAT

HAYAT User

Herkese Hayırlı Geceler,
    Öncelikle bu konuyu Support ekibiylede paylaştım ama buraya da konuyu açma gereği duydum çünki benim yaşamış olduğum problemi yaşayan başka arkadaşlarım var mı öğrenmek istiyorum.
    Yeni gelmiş olan 100 Yeni Görevi yapmaya başladım. Şuanda;

Görev 32: "Sensör Süpürme"
    UberLordakium'a hasar ver: 300.000.000
    UberLordakia yok et: 200
    Boss Lordakium'a hasar ver: 100.000.000

Bu göreve başlamış bulunmaktayım. Oyunda bir Hata keşfettim o da şudur;
    Benim vurmuş olduğum Hasar'ı Net bir biçimde Görev Sayacında arttırmıyor. Bu sıkıntıyı daha önce;

Görev 26: "Yeni Yol"
    Uber Sibelonit yok et: 80
    Sibelonit yok et: 500
    UberDevolarium'a hasar ver: 400.000.000

Bu görevde çektim ama sonradan fark ettim o nedenle konusunu açmadım. Bu seferki görevde aynı Mantıkta yani Hasar Verme Görevi olunca dedim en doğrusu bildiriyim. Nitekim buradaki Moderatör ekibi de ilgilenip rapor edeceklerdir bundan şüphem yok.
    Yaşamış olduğum sıkıntıyı şöyle örnekliyim;
    Ben x4 Lazer ile Destek+Besleme ile 70-90 Bin arası NPC'ye Hasar vuruyorken. Sistemin Görev Sayacı bunu 5-10 Bin arası olarak arttırıyor. Bu durum da görevi yapma süremi epey bir uzatıyor ve oyun şevkimi kırıyor..
    Bilmiyorum sıkıntı yalnızca benim hesabım da mı veya Görevin Sayacı daha farklı bi algoritmayla mı çalışıyor. Konuyu paylaşıp Yetkililerden öğrenmek istedim. Herkese şimdiden Teşekkürler..

İyi Çalışmalar Dilerim..

2. Bildiğim kadarıyla kalkana verdiğin hasar hasardan sayılmıyor. Darbe puanına verdiğin hasar direkt olarak göreve işliyor. Yaratıkların kalkan penetrasyonu olduğu için lazerin büyük bir bölümü kalkana hasar veriyor. Sayacında sorun olduğunu düşünmüyorum. Bunu şu şekilde test edebilirsin, yaratığın kalkanı çek ve daha sonra vurmaya başla. Göreceksin ki sayaç 60-70k civarında ilerleyecektir. Yani bu bir hata değil, özellik. Ha bu özellik değişmeli mi değişmemeli mi orası tartışılır.

HAYAT bunu beğendi.
  3. -Star-

-Star- User

Tam olarak üstteki arkadaşın dediği gibi,görevlerde yaratığın darbe puanına verdiğin hasar işliyor.

HAYAT bunu beğendi.
  4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Sizden oyuna girip roketleri kapatıp 1-2 dakikalık vide çekmenizi istesem, video çekip buraya veya supporta atarsanız ilk önce bi analiz eder sonra şikayeti gerekli yere iletebiliriz.

Keyifli Forumlar.

HAYAT bunu beğendi.
  5. Kalkansız vurdugun hasar önemli olan kalkana saymaz kalkan bitince net vurdugun yansır

HAYAT bunu beğendi.
  6. HAYAT

HAYAT User

Öncelikle hepinizin yanıtları için teşekkür ederim. Konuyu aydınlatmış oldunuz. Ben de rahatladım açıkcası.

Sayın Modum isteğiniz üzerine Video Kaydı yaptım ve yükledim.

Sayın Modum SAB & Havai fişek & Sayborg'un Tekillik Özelliği vs. Göreve işlemiyor. Arkadaşlarımın da belirttiği gibi Darpe Puanına Net Hasar vuramadığım için sanırım ama şunu belirtmek isterim. Görevde Hasar vermen gerekiyor diyor sonuç olarak bense Hasar veriyorum burada ufak bi kelime oyunu mevcut. İstemsizce insanı yanıltıyor. Bence Görev sekmesi içerisinde bir başka kelime mesela Gerçek Hasar veya Darpe Puanına Zarar ver tarzında bi Kelime veya Cümle kullanılırsa sanırım kimse de benim gibi bi paniğe (sıkıntıya) kapılmaz. Teşekkürler..

İyi Çalışmalar..

-Star- bunu beğendi.
  7. Pan

Pan Guest

Merhaba ,

Öncelikle video için teşekkür ederiz.Bahsettiğiniz çeviri hatası için konuyu buraya yazarsanız geri bildirimi sağlayabiliriz.
    Başka sorunuz yok ise konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

HAYAT bunu beğendi.
  8. Gemiyi de bir ara bakıma götürün. Baskı balatası bitmiş herhalde. Çiuv çiuv çiuv ses çıkarıyor. :)

HAYAT bunu beğendi.
  9. HAYAT

HAYAT User

Aynen dostum bakıma girecek yakında :D

Sayın Modum, İlginiz için Teşekkürler. Konuyu Kilitleyebilirsiniz.
    İyi Çalışmalar..

Sempatik.57 bunu beğendi.
  10. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.