hasar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 22 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

ben 1 haftadır gırmıyorum gemım golıath gemımde 2 adet lf 4 6 adet lf 3 7 adet lf 2 var 7 adet 4 sevıye flax ım var hepsınde lf2 lazer var ben 1 haftadır gırmıyorum 3100-3200 falan vuruyodum x1le sımdı ıse 2700 2800 vueuyorum neden dusmus olabılır yardımcı olabılırmısınız ?

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

seprom bitmistir,flax patladi belkide,yaratiktan guclendirici geldi ve bittti olabilir bircok sebep var.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Uçuş düzenlerini değiştirmenizden kaynaklı bir sorun olabilir.

Kullanmış olduğunuz geminizdeki tasarımlar vuruş gücünüzü etkileyebilir.

Kullanmış olduğunuz silahlarınız başka hangarda olabilir.

Daha önceki vuruş yaptığınız konfigrasyondaki slahlarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Lazerlerinizdeki seprom veya beslemiş olduğunuz başka madenler bitmiş olabilir.

Keyifli Forumlar.

SİSTEM ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. bende şuan sorun yok.elmas düzende, beslemesiz max 12bin küsür vurmaya devam ediyorum.min 9bin küsüre iniyor.belki bunda sorun vardır.10binden aşağı inmesin.

Son düzenlenen: 23 Şubat 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.