Hasar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KlimalıÇerkez tarafından 5 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben kodlu gemi açtım açtığımda x1 ile 5 6 k vuruyordum Şuan İrisler 16 seviye 9 irisim ve havoc full 16 tane kararsız 6 Promethus4 HP lazer 3 Magma 1 Yansıma lazer var x1 ile 7 8 k arası vuramıyorum şimdiye 10k görmesi gerekmiyor muydu Argede 27 kalın sıkıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2019
  2. TABUT1

TABUT1 User

muhtemelen hız konfisiyle hasar konfisini karıştırmışsındır yoksa o dediğin mümkün değil

3. Merhaba,

Forum kuralları gereği büyük harfler yasaktır.Konu başlığınız ve mesajınız düzenlenmiştir.Forum kurallarını buradan inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. forum kurallarını tekrardan hatırlattığınız için tşk ederiz stajyer hanım.başarılarınızın devamını dileriz.

yalnız forum kurallarından çok biraz da konuyla alakalı cevaplar verseniz olmaz mıydı?insanlar sizden forum kurallarından çok açtığı konulara cevaplar bekliyor.büyük harflerle yazıp bize bağırmaları o kadar önemli olmasa gerek :). biz çette zaman zaman ne küfürler yiyioruz hiç yoktan bu kadar hassas olunmuyor.ama nedense büyük harfle yazmak küfretmekten daha büyük suç haline gelmiş dünyamızda.

.PEMBE-PANDA. bunu beğendi.
  5. _01_

_01_ User

gemiye besleme atıp hasar veren tasarımları seçip uçuş düzenlerini kontrol ettin mi hocam ? hasarı bir çok şey etkileyebiliyor

muh722 bunu beğendi.
  6. +1

muh722 bunu beğendi.
  7. .maxpayne

.maxpayne User

haklı adam takılmışlar büyük harfe sorun çözen yok onu da uyar ama en son önce soruna dört elle eğilmeniz beklenir

8. hocam senın durumunda lazerlerin yarısı kararsız lf4 oldugu için geliştirmeside olmadıgını dusunuyorum hasar cıkısın normal, cunku kararsızların muhabbeti o birden 14 k da atar 7 k da vurur özellikle geliştmesi yoksa o kadar işlevsel değiller, 128 ila 220 arası vuruyodu ynalıs hatrlamıyorsam lf3ten bile az vurma ihtimali var anlıycan

muh722 bunu beğendi.
  9. Normal lf4 de var ve konfiler normal bir konfi agir vuruş biri hafif kacis konfisi ve burguda vuruyorum yinede 10k yı görmedim beslemesiz irisleri 16 yaptim havoc full normal gelistirmesiz lf4 de attim kararsizları çıkardım ama yine de 10k atamıyorum

10. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Prometheus lazerlerini ve gelişmiş LF4 lazerlerini irislere takıp gemiye kalan LF4'leri takıp deneyebilir misiniz? Bir de ufak bir tavsiye seprom besleyerek hasarınızı %60 arttırabilirsiniz. Eğer seprom zor üretiyorum derseniz promerium ile hasarınızı %30 arttırabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Viraaa

Viraaa User

peki sana bi soru o zaman.bu kararsiz lf4 leri gelistirince gercekten iyi dercede bi demage alabiliozmu?bende 25 tane var.

12. :D göremezsin zaten ben 36 prometeus ile burguda beslemesiz 8500 ile 11k arası atıyorum, ben sandımki seprom beslemesi ile vuruyorsun o hasarı

sadece kararsız dizersen göremezsin çünkü damage aralıgı cok farklı oldungndna beyazla çift sepli 105 falanda atar 65 de atar, en iyisi yarısı hp lf4 yarısı diğer yarısınıda kararsız dizerek elde edebilirsin ama tabiki bu prometeusun yoksa önereceğim bir yöntem, yani onları geliştireceğine prometeus kasmak daha kolay

13. Viraaa

Viraaa User

rinusk kasmak zor yaf.bu rinuskun guclendiricisi felan varmi.mesela avantaj kutusu katlayicisi gibi bisey.anladin sen beni :))

14. yok hocam bodoslama gordugun herşeyi kesceksin şansına inş yüksek rinusk cıkar ben 1.5 m beyaz 1 m yeşil 100 k rsbden fazla harcadım fullerken yapıcak bişe yok

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki konuda gösterilen şekilde hasarınızı hesaplamayı dener misiniz? Eğer bir sorun olduğun düşünyorsanız, lütfen geminizin detaylı konfigurasyon bilgilerin buradan yazın. Bu sayede hesaplamalarda bizde yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.