hasarım düştü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 10 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar dün seprom atmıştım normal hasar 4k 4,5k arası değişiyordu seprom atınca 7k 8k oldu x1 hasarım bugün baktım hasarım 3,700-4,500 arası değişmeye başladı 4k civarıan düştü seprom bittikten sonra oldu bunlar gemi değiştirdim sonuç aynı neden olabilir acaba çok şanssızımda lazerler 150 yerine 100 falan mı vuruyor

2. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba,

Düşüşe neden olabilecekler:Uçuş düzeni ,gemi değişimi ,güçlendirici bitmesi ve diroitlerinizi tamir ettiyseniz levelleri düşeceği için hasarda düşer.

Tüm bunlardan ve ekipmanınızda bir lazerin çıkarılmadığından eminseniz supporta yazınız gerekli inceleme yapılır.

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. Guclendirici bitmiş olabilir. Enforcer kullaniyorsan başka gemiye geçmiş olabilirsin. Diroit düzenini değiştirmiş olabilirsin falan filan. Ama dert etme o kadarcık vuruş farkı seni fakir etmez dostum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.