hasarlı diroitler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

Arkadaşlar moralim çok bozuk.Daha önce bu forumda okuyup da inanmadığım bir şey geldi başıma.11.06.2014 tarihinde kazançlı saat diliminde uridium aldım ve bir tane iris aldım.Toplam 5 irisim vardı, 3 tanesi 3. seviye 1 tanesi 2. seviye ve hasarları %88 idi. iki kez gemim imha oldu 4 tane iris patladı gitti.bu yüzden oyundan soğudum. sizce doğru mu %88 hasarlı diroitlerin 2 seferde patlaması?

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

supporta başvur eğer hata varsa sana diroitlerini vereceklerdir merak etme

3. aynen kardeşim üstünden çok vakit geçmeden hemen supporta yaz, burada vakit harcamana değmez, burdan gemine bir şey yapamazlar

4. 10 defa patlaman lazım %98 olması için hata var gene darkorbit klasiği

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlarımız haklı eğer sistemde bir hata var ise support gereken açıklamayı size yapacaktır ama %88 iken 2 kere patlama ile irisleriniz en fazla %92 hasarlı olacaktır lütfen incelenmesini isteyiniz.

hüseyin_90 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.