Hastalık Mayını Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ShApLy™**[ßĪĿØ] tarafından 31 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bl haritasında ebedi kapıya gircem hastalık mayını atıyorum ama mayın patlamıyor öylece duruyor kendimi hasta edip ebedi kapıya giricem bazen patlıyor mayın bazen hiç patlamıyor raporlarmısınız lütfen sıkıntı var belli ki

2. Merhabalar,

Portala yakın yerlerde hastalık mayını kullanılmıyor. Hastalık mayınını portalın yanında mı atıyorsunuz ?

İyi Forumlar.

3. portala yakın atıyorum bazen ama normal harita içerisindede bazen patlamıyor portun ilerisindede deneme yaptım bazen patlıyor bazen patlamıyor

4. Merhabalar,

Benim yaptığım testler neticesinde bahsettiğiniz şekilde bir sorun bulunmuyor. Lütfen mayın atarken portaldan uzaklaştığınıza emin olun. Portala yakın yerlerde kullanamazsınız.

İyi Forumlar.

5. bende denedim yarım saat önce 1 bl harita ortasında kamufleyim attım myını patlamıyor petime sıktım kamuflemi açtım yine patlamıyor 3 tane mayın attım denedim 3 mayını da görüyorum ama patlamıyor mayınlar

6. Özgürüs

Özgürüs User

Arkadaşın yaşadığı sorun bizde yaşadık bu gün Tr1-5 Serverinde Mindfire B. yaratığının olduğu bölgede attık 8 kişilik bir gruptuk ve durum herkeste oldu mayınlar patlamıyor...

7. Merhabalar,

Her serverda aynı sorun yok demek ki. Bu sorunu raporlayacağım.

İyi Forumlar.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Belirttiğiniz durumları tekrar denedim, ama sorunla karşılaşmadım. Sizlerden ricam durumla alakalı kısa bir video kaydı alarak bize iletir misiniz?

9. Selamlar, ben de tr1-5de aynı sorunu yaşıyorum defalarca denedim ancak mayın hiçbir şekilde patlamıyor. Bu konuda ne zaman bir düzeltme olabilir acaba? Saygılarımla, iyi forumlar.

10. [rüya]

[rüya] User

sorun uzun zamandır var birden fazla mayın bırakırsanız ancak patlıyor.

11. 5 mayın bıraktım yinede patlamıyor sorun var diyoruz fm ler yok bizde sıkıntı yok diyor vallaha aynı oyunu oynamıyoruz sizinle bug var diyoruz yok diyonuz dp link bugu da var şu an silmeyecekseniz nasıl yapıldıgını anlatayım burda raporlayın fixlesinler

12. Merhaba,

@.Paradoks. 'un dediği gibi video ile birlikte iletirseniz daha hızlı çözüm sağlanabilir.

İyi Forumlar.