hastalıklı- sağlıklı görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ηιgнт_ωαℓкєя_ tarafından 12 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum şimdi iki farklı görev çıkıyor oyunda sağlıklı hastalık iki gündür hastalıklı görev geliyor sağlıklı görevi göremiyorum ne kadar uğraşsamda olmadı.iki görevide aynı anda devam ettiremiyoruz mu? hastalıklıları yapıyosan sağlıklı görevleri vermiyormu bize.daha önceki görevler gibi galiba zor kolay, kolayı alırsan belli bir görevden sonra zorları göremiyordum onun gibi mi buda.yoksa iki gündür sağlıklı görevler gelmiyor bana görünmüyor.problem mi var?? kolay gelsin

günlük görevlerdeki görev görünen etkinlik kısmındaki yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2015
  2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Öncelikle alt alta yazmanız hoş bir görüntü oluşturmamaktadır.

Bizlere gelen duyuruda hergün görev olacağına dairdir ama bugün görev çıkmamış bunun için üstlerimizle irtibata geçildi gerekli açıklamayı bekliyoruz.

İyi Forumlar

3. Etkinliği planlamadan direk oldu bitti diyorlar doğru düzgün etkinlik değil bu, hâla mailime gelen bonusu almayı bekliyorum.

4. MKS-705

MKS-705 User

gerçekten bende anlamadım nasıln etkinlik. ilk 10 da kalanlara acaba ödülü verecekler mi diye onu düşünmeye başladım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.