Hata 2 saatlik EPHON-100 desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _GİRİŞ_ tarafından 9 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _GİRİŞ_

_GİRİŞ_ User

***2 saatlik EPHON-100 desteği

Alındığında süresi gerçek zamanlı işler. Tarif Blacklight görevinden kazanılabilir.
    %100 ŞP ve TP desteği
    Birden fazla kez ve tek sefer de çoklu üretilebilir.

Gereksinimler:
    · 150.000 Uridium
    · 10.000 Rinusk
    · 10.000 Blacklight Takipçisi
    · 1.500 Mindfire Beyni

BEN 20 YAKIN yeni görevlerden yaptım ilk yaptığım görevlerden bu 2 saatlik ephon-100 tarifini almıştım birleştirmeye gelmişti fakat aradan 1 kaç gün geçtikten sonra birleştirmeden göremedim iyi ce baktım bulamadım araştırdım hiç bir yerde bunun konusuda açılmamış lütfen yardımcı olurmusunuz bir hatamı var neden birleştirmeden görünmüyor bende ilk çıktığı zaman görevlerden planı eglmişti görünüyordu fakat 3 gündür görünmüyor lütfen bir hata varsa düzeltlsin

cevap bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Aralık 2018
  2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bunun hakkında merkeze bilgilendirme yapacağım. Teşekkür ederiz.

Lütfen ID adresiniz ile birlikte lütfen buradan supporta başvurunuz.

İyi forumlar

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Görev lsitesinden kontrol etdim, ilk 20 görevde EPHON-100 tarifi kazanılmamaktadır. Geçici süreliğine bir hata oluşmuş olabilir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 9 Aralık 2018
  4. _GİRİŞ_

_GİRİŞ_ User

paradoks adminim tam kaç görev yaptığımı hatırlamıyorum ama birleştirmeye gelmişti baya inceledim ilerde iyi şeref veren görevlerde iş görür diye düşündüm bir kaç gündür gözümü aradım bulamadım birleştirmeden

5. EPHON-100 ü elde edebiliyozmu görevlerden cidden ?

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Evet, elde edebilirsiniz. Yeni görevlerinde belli bir tanesin bitirdiğinizde ödül olarak bu desteğin tarifi kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Ne yazik ki az önce verdiğim cevap hala geçerli, anlık bir bug oluşmuş olabilir. Eğer aksini düşünüyorsanız supporta yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. modum açıklama istiyoruz
    1.şimdi bu birleştire gelince kalıcımı oluyor
    2.hangi görevden bu birleştirme planı alınıyor(inceledik bulamadık)
    3.eğer kalıcıysa bu rütbeleri çok fena bozar oyunun dengesi bozulur
    cevapları bekliyoruz

8. Kaçıncı görevde tarifi veriliyor.

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

1. Evet,1 kez kazanıldığında kalıcı oluyor, tıpkı spartan gibi,
    2. Bizim sahip olduğumuz bilgi 55. görevde bu desteğin tarifini kazanabileceğiniz yönündedir.
    3. Birleştirmek için istediği malzemeler sayesinde o kadar kolay bir şekilde dengesin bozamayacaktır oyunun.

İyi forumlar.

10. 55. görevmi hangisi o yok hepsine 4 5 kere baktık çıldıracaz yok ismini bilen varmı o görevin

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Göev ismi "Gerçekliğin Kenarları"'dir.

İyi forumlar.

12. o görevde sadece EOHON-100 desteği (2 saat) yazıyor 1 adet bu birleştir planımı oluyor e niye böle 2 saat yazdılarki çok saçma

13. DUMAN.

DUMAN. User

Birleştirden alınıyor

14. Merhaba,

2 saat yazılmasında ki temel amaç desteğe sadece '2' saat sahip olacağınız anlamına gelmektedir.
    Görevler bu şekilde gelmiştir, belirtilen görevi tamamladığınız da birleştir kısmından sahip olabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.