HATA BENİM DEĞİL Kİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

KARANLIK MODUM SİZDEN RİCA EDİYORUM KONUYU TEKRAR AÇIN BU CİDDİ BİR PROBLEM. KURALLARA UYGUN OLARAK KONU SAHİBİ BEN DEVAM ETTİRİYORUM. KURALLARA UYMUYAN KİŞİLERE CEZA VERİN.BENİM YAPTIĞIM BİR KURALSIZLIK YOK.

8-Konu sahibinin yan hesaplar açıp kendi konusuna haksız destek sağladığı ip kontrolü sonucu tespit edilirse konu ayrım yapılmaksızın kilitlenir. konuya destek veren başka bir üyenin aynı durumu tekrarlaması sonucu üyenin mesajları silinir ve oyuncu cezalandırılır.

kırmızı yazıya cevap konu sahibi benim fakat aynı ıp üzerinden mesaj yollayan başka üye bu durumda konuyu kapatmamalısınız.

yeşil yazıya cevap konuya destek veren başka bir üye aynı durumu tekrarlamakta onun mesajlarını silerek ceza vermeniz gerek konuyu kapatmamanız gerek.

saygılarımla.

Son düzenlenen: 11 Eylül 2014
  2. Hayır, bu kurallarda açıkça yazmaktadır. Ama Şu kuralı hep unutuyorsunuz ;

Forumu ve Chati kullanırken Kuralları okuduğunuz varsayılır.

Ve kurallarda uyarısız konunun kapandığı söyleniyor, ki birdaha olmasın. Zaten konu kilitlenerek uyarı yapılıyor. Benimde böyle bir durum oldu DarkOrbit indirmesinde baya sohbet ettiler kapandı, moda rica ettim. Tekrar konuyu açtı. Ama birdaha bu duruma izin vermememi istedi.

Ama modum konusuna yazarsan daha yardımcı olabilirler.

Ve sen aynı Ip'ten olmasına rağmen numara yapmışsın, açıkçası bu durumla 50 defa karşılaştım ve her gördükçe gülüyorum :) Konu bi kere bu durumla karşılaştı, KARANLIK moda rica edersen, insiyatif kullanarak belki konuyu tekrar açabilir. Veya yeni konu açmanı isteyebilir.

Uzun lafın kısası şikayetin yersiz hocam. Kuralllarda yazanı uyguluyorlar, keyiflerine göre kilitlemiyorlar.

3. Eğer senin konu açılmazsa benim konunun açılmasını isterim, sen bir şikayetini yap da ona göre.

4. MKS-705

MKS-705 User

konuyu ben aynı ıp üzerinden yapmadım heralde tam okumamışsın. başka bir arakadaş sorununu belirtmek için ısrarcı olmak için aynı ıp üzrinden yorumlamış ben yapmadım anladın ?

KARANLIK MODUM SİZDEN RİCA EDİYORUM KONUYU TEKRAR AÇIN BU CİDDİ BİR PROBLEM. KURALLARA UYGUN OLARAK KONU SAHİBİ BEN DEVAM ETTİRİYORUM. KURALLARA UYMUYAN KİŞİLERE CEZA VERİN.

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Durmunuzunu üst makamlarıma bildirdim.FMOD arkadaşım kapattığından yetki gelmez elimden. Konularınız ile ilgili kilitleyen arkadaşımada bilgilendirme yapacağım. Gerekli incelemeler yapılıp sonuca varıldığında bilgilendirilirsiniz zaten, tartışmaya mahal vermemek için bu konunuzu da kilitliyorum. Bekleyiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.