Hata: Bu Sayfayı Görmeye Yetkin Yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmetonurozdemir tarafından 23 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumu gezerek oyun hakkında bilgi edineyim dedim. İlk seferinde sorun yoktu ama sonradan bu hatayı almaya başladım.

Mesaj yazmamaktan mı kaynaklanıyor?

2. Bazı bölümlere yada bazı konulara yetkililer bakabiliyor. Oyunla ilgili temel bilgiler için Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları inceleyebilirsin.

Rehber bunu beğendi.
  3. Böyle bir konuya sadece yetkililerin baktığını sanmıyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2016
  4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bazı konular düzenlenip değiştirilme aşamasında olduğunda göremeyebilirsiniz.

Genel bir sorun değildir.

İyi forumlar.

5. Bilmiyorum yeni konu mu açmalıydım ama bazı sorularımı buraya yazayım dedim.

Leonow gemim ile 2 - 3 haritasında bir düşman goliath imha ettikten sonra gemim böyle görünmeye başladı. Düşman yeteneği veya leonow a ait ana harita özelliklerinden mi diye düşündüm ama sadece görünüşte kalan bir şey olduğunu anladım. Map değiştirince düzeldi.

Leonow ile aynı kalite ekipmana sahip vengeance den daha fazla vuruyorum. Bu nasıl olabiliyor? ( Aynı kaliteden kastım aynı özellikte tam donanımlı)

2 - 1 de level aldıkça ödüller yüzdeli olarak düşüyor. Bu diroit puanları için de geçerli mi? Yani oradaki NPC lerden daha mı az puan alıyoruz?

Şu sıralardaki etkinlik görevleri yılbaşı veya noel ile mi alakalı? Bazıları direkt belli ediyor kendini ama bazıları da ( Büyük kaçış/ Temizlik/ Yeni emir vs.) alakalı değil gibi.

Şu maplerdeki hediye paketi şeklindeki kutular da soruma dahil. Onların da yılbaşı ile bir ilgisi var mı?

Montaj özelliği geçici bir süre için mi var yoksa kalıcı mı?

Son olarak: Spectral Lancer lardaki vuruş düşüklüğü sorunu düzeltildi mi? Ayrıca atıyorum SL 2 dükkandan 300.000 krediye alınıyor ama satış fiyatı 100.00 kredi. Bu da bir hata mı yoksa kalıcı bir durum mu, diğer ürünlerde alış/ satış %50 fark ediyordu zarar bakımından.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Attığın resimdeki sanırım WIZ-X roketi atıldığından dolayı oluşan hologram görüntüsü yani belli bir süre sonra zaten eski haline geri dönüyor.

Leonov'un x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 şirket haritalarında gemi'deki lazerler 2 kat hasar veriyor. Aynı şekilde gemi'deki kalkan ve hız jeneratörleri'de 2 kat etki sağlıyor.

x-1 haritasında 7 seviye'ye kadar normal ödül alınıyor. Daha sonrasında belli oranda ödüller düşüyor ve bir yerden sonra hiç ödül alınamıyor. 8 seviye olunca ödüllerin %75'ini alıyorsunuz ve belli aralıklarla (seviyeye bağlı ) %25 oranında azalıyor. Droid'ler içinde geçerli olması lazım ayrıca en son yapılan düzenleme ile bazı npc'ler droid puanı vermiyordu. Bu nedenle en iyi x-3 ve x-4 haritalarında droid kasabilirsiniz.

Noel ile ilgili değil şu anda Darkorbit 10. yılını kutluyor. Bir çoğu bununla ilgili etkinlik veya görevlerdir. :)

Haritalarda dolaşmadım ama doğum günü kapsamında olan etkinlikler nedeniyle olabilir.

Montaj özelliği genel olarak kalıcı ama bazı şeyler sınırlı süreli yani bir süre sonra montaj kısmından kalkıyor.

Spectral Lancer hakkında detaylı bilgim yok ama belli aralıklarla yüksek vuruş yapıp genel olarak normal vuruş yapıyorlar diye biliyorum. İster uridium ister kredi ile al farketmiyor satılırken düşük kredi ile satılıyor. Mesela eğer satılabilen bir şey ise 300.000 uridium'a bile alsan 200.000 kredi gibi bir şeye satılabiliyor. Yani hata değil diyebilirim.

7. SL düşük vuruyor kendim denedim. O belli aralıklarla yüksek vuruş yapan dağıtıcı lazer serisi. Bu SL serisi NPC lere fazla vurup oyuncu gemilerine az vuruyor ( açıklama bu yönde ) ama gel gelelim slotlara da az vuruyor.

Ayrıca dediğim gibi genelde ( istisna görmedim veya hatırlamıyorum) dükkanda kredi ile satılan ürünlerin sizden satış fiyatı yarısı kadar oluyor. Vuruş gücünde kazık yedik bari elden çıkarırken yemeyelim diye sordum. İki yeni sorum var:

1- Pet alınca pet gövde geliştirmesi geldi. Ürünü şu an almazsam level aldıkça daha üst seviye bir geliştirmenin gelip bunun kaybolma ihtimali yok değil mi? Bir de aynı soruya ilave ben petler 8 levele kadar çıkıyor sanıyordum meğer 16 imiş. Modülleri ne zaman almaya başlayayım?

2- Günlük görevlerin güncellenme süresi 1 gün mü daha mı kısa?

8. Yeni sorular...

1- Cold Vave galaksi kapısı neresi?
    2- R-Zone neresi?
    3- Mavi bonus kutuları kalıcı mı etkinlik için mi?
    4- Oyunda her zaman böyle etkinlikler var mı yoksa 10. yıla özel mi? Yani şu an slot kesip kasılayım mı yoksa bonus kutusu mu toplayayım '' her zaman bulamazsın '' mantığı ile?
    5- Şu an diroitlerde indirim gözüküyor ama 6 flax 2 irisim olduğundan fiyatları göremiyorum. İrisde indirim ne kadar?

9. SL v.s. yerine LF-2 alıp koyabilirsin en azından bana göre böylesi daha mantıklı geliyor.

Satarken düşük kredi ile gitmesi en azından açıklamalara göre normal :)

1- Gövde geliştirmelerini almak zorunda değilsin en azından ilk başlarda şart değil. Ama ilerde eksikler tamamlandıkça belki lazım olabilir. Pet'ler en fazla 15 seviye olabiliyor 8. seviyede 3. seviye modül ve protokol kilidi açılıp alınabiliyor. Ayrıca yakıt tüketimi daha az olduğu için bir çok kişi 8. seviyede bırakıyor. Bence 1 ve 2. seviye modülleri ya da her hangi birisini almak gereksiz masraf olacağından dolayı sana tavsiyem ( biraz uzun sürebilir ) Pet'i 8 seviye yapmadan modül v.s. alma en doğrusu 3. seviye modül-protokol alman olacaktır.

2- Günlük görevleri bilmiyorum pek bakmıyorum oraya :D

Yeni sorularına gelirsek ;

1- Cold Vave ( Wave ) doğum günü kapısı oluyor. Kolay ve Zor olarak iki türü var. x-1 haritasındaki görev alma yerinden etkinlik görevleri kısmından alınıyordu. Şu anda görevlerin isimlerini hatırlamıyorum.
    2- R-Zone server'lar arası çapraz oyuncu karması olabilen bir harita yanılmıyorsam. Hiç girip denemedim.
    3- Tahminen etkinlik boyunca geçerlidir yani yılbaşından sonra kalkabilir.
    4- Bu şekilde bonus kutulu etkinlikler belli aralıklarla yapılıyor fakat içerikleri her zaman iyi olmayabiliyor. Eğer içerikleri iyi ise bonus kutusu toplayıp etkinlik bittikten sonra npc ile kasabilirsin. Alternatif olarak hem npc kesip hem gördüğün kutuları alabilirsin.
    5- Şimdi baktım sanırım bitmiş % kaç indirim gelmişti göremedim. Ayrıca iris'lerin hepsini uridium ile almak maliyetli olacaktır. Tavsiyem kredi kasıp biriktirebilirsen açık arttırmadan alabileceklerini kredi ile almayı denemendir.

10. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Öncelikle:

Bu arkadaşı buradan veya supporttan nasıl şikayet edebilirim? Kimse artık bilmiyorum milletle geyik yapıp gram alaka göstermedi. Üzerine bunu ima edince sohbetten mi oyundan mı neyse artık uçurdu. Oyun reel para yatırımı olan bir oyun, bu şahıs maaşlı mı yoksa gönüllülük esasıyla mı çalışıyor bilmiyorum ama hiçbir türlü su kaldırır bir durum değil.

Ben de geriliyorum biraz ama buraya baktım, pvp haritaları tarif edilmiş. Neyse yıldız sistemi denilen yere de baktım bulamadım. Çok yaygın bir bilgiyse ve uğraşmak istemediyse veya bilmiyorsa '' bilmiyorum '' diyebilirdi arada birine söylediği gibi.

Şimdi:

1) 2 - 5 nerede?
    2) Haritalarda fornax, Gemini vesaire gibi atlama yerleri var. Buralar nereye gidiyor?
    3) Kamuflaj ( tekli ) açık arttırmadan kazanıp biriktirirken tek çözülmeyle ( mayın veya saldırı yaparak) 2 - 3 tane yaktığım oluyordu. Ekstralara koymasanız bile gemiye otomatikman bağlanıyor mu?

Bir de şu an 10 lu kamuflaj veren bir şey var elimde. Onu taktığım zaman kamuflajdan çıkarsam otomatik olarak bir tane daha mı verecek yoksa benim kontrolümde mi?

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Resimler ile birlikte supporta başvurabilirsiniz.

Oyun içinde yıldız haritanıza bakarak gitmek istediğiniz haritaları görebilir yönünüzü bulabilirsiniz.

Buradaki bilgilere bakmanızı tavsiye edelim.

Tek olarak aldığınız kamuflaj otomatikman gemiye donanır.

Keyifli forumlar.

12. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir. :)

Resimleri support'a yollayıp durumu anlaşılır şekilde yazabilirsiniz.

Yıldız sisteminde sol üst tarafta " Yeni evreni göster " ve " Eski evreni göster " diye yazıyor.

2-1 > 2-2 > 2-4 > 4-2 haritasındaki portal'dan 4-4 haritasının ortasına ve oradan sağ üst taraftaki portaldan 2-5 haritasına geçebilirsiniz. Tabi ki seviyelere göre haritalara giriş izni olduğu için üst haritalara gidecek seviyedemisiniz bilemiyorum.

Fornax , Gemini v.s. bilmiyorum.

Tekli kamuflaj alındığı anda aktif olur ve ateş ederseniz tekrar bozulur. Kamuflaj bozan mayın v.b. şeyler bozar. Eğer alabilirseniz açık arttırmadan 10'lu kamuflaj CPU almanız daha iyi olur. Ekstralar kısmına koyup oyun içinden aktif ettiğinizde kamuflaj olursunuz. Bozulursa kalan kullanım hakkı kadar kullanabilirsiniz. Eğer cpu tamamen biterse kaybolur yenisi gerekir.

13. Forumda özel mesaj imkanı var mı? Bulamadığımdan buradan devam ediyorum.

Cold wave bende açılmıyor.

14. Varsa bile bende bilmiyorum. :)

Hesabının seviyesi kaç bilmiyorum fakat 7 seviye bir hesapla baktım kolay olanı gözüküyord.

15. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Özel mesajlaşma sistemi forumda bulunmamaktadır.

Büyük kaçış görevini aldıktan sonra kendi x-4 haritanızda cold wave kapınız konumlanır.

Eğer kapınız açılmıyor ise supporta bildiriniz.

İyi forumlar.

16. Etkinlik görevlerinden '' Temizlik '' i alamıyorum. Görev slotu var, alma butonu da aktif ama tıklıyorum tıklıyorum görevi almıyor.

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Epik Öykü görevini tamamlamanızı gerektiren görevlerin yapılmış olduğundan emin olunuz.

Görev listelerine buradan bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer etkinlik görevlerinden başka kabul ettiğiniz varsa sanırım alınamıyor. Gerçi etkinlik görevlerinden hiç birisini yapmadım net bilemiyorum.

19. Roketatar, roket cpu ları ve hedef yardım cpu konusunda ne düşünüyosunuz?

Roket olarak plt - 2026 denen 2000 hasarlı orta menzilli roketi - tanesi 500 kredi
    roketatar roketi olarak da eco - 10 denen bildiğim kadarıyla 2.000 hasarlı roketi - tanesi 1.500 kredi

kullanmayı düşünüyorum. Şu an %10 hasar desteğiyle 3400 - 4200 ( -/+ 100 olabiliyor ) vuruyorum. lordak veya tallon keserken bu roket işini otomatiğe bağlarsam toplam lazer roket harcaması bakımından karlı mı olur zararlı mı? Yani vuruş gücüne göre daha erken lazerle devam mı diyorsunuz yoksa kullan zamandan tasarruf mu?

Roket turbosu da var bu arada.

Hedef yardım cpu - 2 var, salvoyu %50 azaltır salvoda 10 tane exo harcar diyor. Kullanıyorsanız salvoyu engelleme oranı gerçekçi mi? Atıyorum 1 saatlik bir kasılmada kaç exo yiyor? Kullanayım mı kalsın mı?

Son olarak labo maddeleriyle füze/ lazer besleme işi var. Jeneratör beslemesi zaten yapıyorum çok yemediğinden ama şu an için skylab:

saatte 2530 pro./ dur. ve 17 ( rezalet) seprom üretiyor. Turuncudan da sanırım 180. Skylab son seviyelere gelmeden girmeyeyim mi bu işlere?

20. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hedef yardım Cpusunu savaşırken kullanmanızı tavsiye ederim, kasılırken çok fazla xenomit harcar.

Skylabınızın modüllerini ortantılı şekilde yükseltirseniz daha verimli olacaktır.

Açık arttırmadan ekstraların hepsini ucuza alabilirsiniz.

Günümüzde kredi kasmak kolaylaştı. Plt 2026 ve Eco-10 roketlerini alabilirsiniz ve tabii ki yaratık keserken zamandan tasarruf edeceksiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.