Hata: Bu Sayfayı Görmeye Yetkin Yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmetonurozdemir tarafından 23 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öyle aldım zaten.

Türkiye serverindeki oyuncuların hepsi aynı yerde mi oynuyor yoksa içte de farklı serverler var mı? Varsa kendimin nerede oynadığını nasıl öğrenebilirim?

Bir de şirket değiştirmenin herhangi bir şeye etkisi var mı? Şeref düşürüyor diye hatırlıyorum 6 veya 7 yıl önce oynarken. Mapleri bu kadar düşman kaynayan yer görmedim, spaceball etkinliği de skoru bakımından şirketin durumunu yüzümüze vurdu zaten.

Orantılı derken? Zenginleştirme sırasına göre gitmek lazım diye düşünüyorum, diğer türlü sadece üretimi karşılıyor. ( belki 10 tane fazla veriyordu)

Şu an açıkçası savaşmaya niyetim de gücüm de yok. O yüzden bir kaçış bir de kasılma konfiği üzerinde duruyorum. Kaçış zaten gemi hız diroitler kalkan şeklinde, Kasılma diroitler lazer gemi kalkan.

Bu konu hakkında bir tavsiyeniz var mı? Kasılırken de olsa bir iki hız jeneratörü bağla gibi. Etrafta duyuyorum 20 B02 veya 30 B02 diye. Peti ayrı tutarak:

Kasılma: Diroitler lazer - Gemi kalkan
    Kaçış: Diroitler kalkan - Gemi hız

Burada diğer kalkanları ekleyecek durum göremiyorum. Kasılırken diroide kalkan takmanın mantığı yok, kaçarken de hızdan kaybetmek saçma. Bu sayıların mantığı nedir?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

6 Adet Türkiye serveri bulunmaktadır.

Serverinizi öğrenmek için tarayıcınızın URL bölümünde tr.darkorbit.com... ile başlıyorsa Türkiye 1 serverindesiniz, tr2.darkorbit.com... ile başlıyorsa Türkiye 2 serverindesiniz demektir, diğerleride aynı şekilde bulunuyor.

Şirket değiştirirseniz şeref puanınızın yarısı gider.

Skylabı orantılı geliştirmekten kastım şu, örneğin temel modülünüz 5 seviye, diğer modüller de 5 seviye olmadan geliştirme yapmayın.

Kasılırken yaptığınız konfiniz güzel, benim kullandığım konfi de o şekilde.

Yine kasılırken geminize hız jeneratörü koymak isterseniz onu LoW haritasında yapmanızı tavsiye ederim. LoW haritasındaki yaratıklar biraz hızlı, gemiye 5-6 tane hız jeneratörü koyarsanız rahat edersiniz.

İyi forumlar.

3. şu anki uridium indirim saatinin noelle bir ilgisi var mı?

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bugün gelen indirim ve etkinlikler yılbaşına özel olarak gelmiştir.

İyi forumlar.

5. Bu takvim çevirme işi de mi noelle alakalı?

Pete aynı modül veya protokolden birden fazla takılabiliyor mu?

Son düzenlenen: 2 Ocak 2017
  6. Merhaba ,

Şu anda çıkan takvim noel , yılbaşı ya da 10. yıl kutlaması ile ilgili değil sadece etkinliğin içeriği değiştirilmiş şekilde Ocak ay'ı içinde devam edecek.

PET'e aynı modül'den birden fazla takılamıyor fakat protokol takılabiliyor.

Mesela kaç tane protokol slotunun açık olduğuna bağlı olarak 3 , 5 , 10 tane radar protokolü v.b. protokol koyabilirsiniz. Fakat 2 tane kamikaze modülü v.b. şekilde modül koyamıyorsunuz.

İyi forumlar.

7. modum oyuna gelen ayrınıtlı etkinliklerin ss atarsanız arkadaş daha iyi anlar bence

8. Spectral lancer daki vuruş hatası ve varsa satışındaki kredi hatasıyla ilgili düzenleme gelecek mi?

Şu an sadece 1 arge puanı dağıtabildim. Sıfırlama 950 uri diyor.

1- Sıfırlama özelliği tüm puanları dağıtınca da olacak mı?
    2- Olacaksa uri fiyatı değişecek mi?

Bir de oyundan kopunca çıkış yapmış olmuyoruz anladığım kadarıyla. Bu büyük bir eksiklik değil mi?​

9. Merhaba ,

Şu aşamada Spectral Lanzer'da vuruş ve satışında kredi hatası var mı bilgim yok maalesef. Eğer hata varsa bir takım düzenlemeler yapılabilir bunu bilemiyorum.

Normal'de arge dağıtıp hiç sıfırlama yapmadıysanız ilk sıfırlama için 1.000 uridium istiyor. Sanırım sizde indirim var o yüzden 950 uridium olarak gözüküyor.

1- Sıfırlama özelliği her zaman olacak fakat her sıfırlamada bir sonra ki sıfırlama maliyeti 2 kat artıyor. Yani ilk sıfırlama 1.000 , ikincisi 2.000 , üçüncüsü 4.000 , 8.000 , 16.000 diye katlanıyor.

2- Yukarıda yazmış oldum aslında :) her sıfırlamada 2 kat artıyor.

Oyundan kopunca bir süre oyunda gözüküyorsunuz fakat belli bir süre sonra çıkmış oluyorsunuz.

İyi forumlar.

10. Şu an benim anladığım:

Dağıtılan puanın sıfırlama maliyetine bir etkisi yok. 5/ 15/ 25 veya 50 puan da dağıtsak ilk sıfırlama 1000 uri. Doğru mu?

Bir de bonus kutularından pet yakıtı çıkmıyor mu artık?

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet ilk sıfırlama 1000 uridiumdur.

Bonus kutularından etkinlik haricindeki kutularda pet yakıtı yoktur.

İyi forumlar.

12. 8 iris 31 lf3 16 B02 işini tamamladım. Artık geriye açık arttırma bakımından birkaç tane gemi çeşidi ( tank, yardımcı, bir de kovalamaca için) kaldı. Onlar da halledilir.

Nasıl ilerlemem gerektiğini hususunda bilgi verir misiniz veya forumun hangi bölümünü takip etmem gerektiğini söyler misiniz? Kredi kolay kasıldığı için onun miktarına girmiyorum o yüzden şimdilik 76k civarı bir uridium a sahip olduğumu söylesem yeterli.

Galaksi kapıları, Pilot yetenekleri ve geliştirmeler hepsi uridium isteyen şeyler. Bu açıdan peti 8 levele ulaştırıp bir uzunca bir süre kutuculuk yapmak gerekiyor sanırım.

1-) Pette son seviye modül ve protokoller 8. levelde açılıyor değil mi?
    2-) Eğer öyleyse, kutu için doğru protokol ve modül dizimi nedir? Yani modül belli de kaç protokole ne koymalıyım?
    3-) Sanırım diroit olarak üç aşama kaldı; 9. ve 10. diroitler/ Uçuş düzenleri ve bu Havoc tasarımı. İlk ikisinde ne yapılacağı hemen hemen belli ( siz belki yine yönlendirmek için konu atarsınız) ama havoc tasarımı nasıl elde ediliyor ( tam olarak) bilmiyorum.
    4-) İdeal kutuculuk için gemi spearhead olsa gerek. Onun kamuflaj yeteneğinin süresi nedir?
    5-) Solo kasılmak için şu an en uygun gemi hangisi?

Bir de dediğim gibi bir şekilde uridiumu elde ettikten sonra:

a) Galaksi kapıları ( bu zayıf ihtimal çünkü yeterli ekstra enerji de buluyorsunuz)
    b) Pilot yetenekleri ( günlük dosyası, az da olsa günlük görevler ve açık arttırmadan da alabiliyorsunuz tabi)
    c) Geliştirmeler
    d) Peti ikinci gemi haline getirmek ( donatmak)
    e) Ganimet kutusu açmak ( sanırım lf4 ve şu tasarımlar buradan çıkıyor)

Önceliği hangisine vermeliyim uridium ile? Yani açıkçası şu ana kadar ilerleyiş basitti ama şimdi yollar dallandı.

Buradan hareketle:

1- Pilot yeteneklerini tamamlamadan teknoloji fabrikası işine girmeyi düşünmüyorum. Mantıklı mı? Tamamlanmasa bile '' şu puana kadar '' diye bir sınır vardır herhalde.

2- Geliştirmelerde nasıl ilerlemeliyim:

a) Öncelik kalkan/ iris/ lazer hangisi olmalı?
    b) %100 oranıyla mı ilerlemeliyim yoksa tecrübeye dayanarak önerdiğiniz bir oran var mı?
    c) Veya ilerlemeli miyim? Bunu açarsak:

Yani B02 yerine Füzyon 3 lazım olacak ileride veya lf3 yerine ( lf 4 kesin de) Dağıtıcı lazere yöneldi millet o yüzden bunları geliştirme şimdilik mi diyorsunuz?

d) Bir de mesela şu lf4 meselesi. Atıyorum aynı cins ürünlerde ( lazer) seviyenin aktarılması gibi bir şey var mı? 16. seviye lf3 ü Lf4 e belli bir uridium karşılığında aktarmak gibi? Yoksa baya ekstra masraf.

Son artık bitiriyorum:

1- İkinci bir gemi kasmak ne zaman olmalı? Yani şu gemi değiştirme meselesi. Oyuncular bunu neden yapıyor?
    2- Kamuflajl hakkında forumda daha çok bilgi olmalı. Mesela:

- Tekli alınan kamuflajlar gemiye otomatik bağlanıyormuş. Böyle biriktireyim derken topluca 2 li 3 lü yaktığım oldu.
    - Hangarda bile olsanız oyun açıkken gemi değiştirirseniz ( Anasayfadan, oyunun içinden değil) kamuflaj kalkıyormuş.
    - Korsan haritasında ( sanırım ilk map) ortadan geçerken kamuflaj kalkıyormuş.
    - Çarpınca kamuflaj kaldıran bir mayın var.

Hemen hemen tüm kamuflaj yakma olaylarını yaşadım herhalde 1 aylık kariyerimde.

3- Korsan haritasında şu galaksi jeneratörü enerjisine dönüşen madenleri göremedim. Slot kestim ama ondan da bir şey düşmedi diye hatırlıyorum.

JUPlTER bunu beğendi.
  13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sorularınız mükemmel arkadaşlarımızında farklı tavsiyeleri olacaktır.Bazılarına cevap vereyim;

Forumda yeni başlayanlar bölümündeki evvelde açılmış paylaşılmış bilgilere bakabilirsiniz.

İndex bölümümüzden tüm istediğiniz başlıklara ulaşabilirsiniz.

Pette 8 levelde 3lvl protokol ve modülleri alabilirsiniz.9 adet kurtarma protokolü 3 radar yeterli gelir.

Havoc tasarımı için Zeta kapısını yapacaksınız oradan gelen ganimet anahtarları ile 9.10.diroitlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Tartarus gemisi artık kasılmak ve kutu toplamak için ideal,kasılmak için Aegis düşünebilirsiniz.

Argelerinizi tamamladıktan sonra teknolojilere başlayınız.

Geliştirmelerde ben genellikle 2 haftada bir cuma günleri gelen geliştirme indirimi saatinde önce diroitler sonra BO2 kalkan ve lf4 lazerleri karma geliştirdim.

Korsan haritasında paladium toplayarak 5-2 haritasında bunu galaksi parçasına dönüştürebilirsinz.

Korsan haritası hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Gelişmenizde kolaylıklar dilerim.

İyi forumlar.

14. Pet yakıtında gösterilen miktarlar saniye mi dakika mı saat başı mı? Bir de ( yakıt tüketimini arttırıyor yazanlar hariç) atıyorum pasif halden koruma moduna aldığınızda herhangi bir artış var mı?

15. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Buradaki konuyu incelersen sorunun cevabını bulabilirsin.

İyi forumlar.

16. İnceledim orayı. Yakıt harcaması yazıyor ama süresinin cinsi yazmıyor.

pet slotları ( kilitli olanlar) her açışta aynı fiyat mı yoksa katlanarak mı ilerliyor?

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Katlanarak artıyor.

Pet ile ilgili detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

18. Şey kutuculuk tavsiyesinde tüm slotların açık olmasına göre vermiş tavsiyeyi jüpiter.

8 level petin tüm haritayı turlaması için '' en az '' kaç tane radar gerekiyor? Bonus yükseltici ayrı bir olay, öncelik haritayı gezebilmesi. Tabi haritanın merkeziyle kenarları da fark edecektir o yüzden: Menzil haritada ne kadarlık uzunluğa tekabül ediyor onu net anlatırsanız...

19. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Her haritanın boyutu aynı değil ama 10 tane seviye3 radar yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

20. Bazen kapı ödülleri bugün 2 kat yazıyor. Bu enerji kullandığımızda gelen atıyorum mermiler vs için mi yoksa kapıyı tamamladığımızda verilen ödüller için mi?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.