hata(bug) bildirimi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ŊДMΞ»ŁΞ§§»ŴΛŘŘĪØ® tarafından 26 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sevgili adminim geçen gün gemi değiştirirken yanlışlıkla çıkış butonuna bastım ve artık skylabdan gemime hiçbir hammadde gönderemiyorum yeterli ambar yeri yok diyor 1 adet bile göndermiyor bu konuyu nasıl düzeltebilirz

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yeni gelen etkinlikle birlikte NPClerden çıkan kaos parçaları ambarınızda yer kaplıyor olarak gözükmekte, sorunu teknik ekibe raporladık kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar.

3. teşekkür ederim adminim aydınlattıgınız için bende korktum hesabım bugda kaldı ne yapacağım diye. bir sorum daha olabilirmi benim 10 tane e-mail adresim vardı ve ben bu hesabın kayıtlı oldugu e mailin şifresini unuttum bunu değiştirebilmemiz için ne gereklidir acaba adminim.

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bunun için Mail adresinizin hizmet sağlayıcısıyla iletişime geçmeniz gerekmekte, yada mutlaka bir kurtarma E-postası veya telefonu girmişsinizdir. Şifremi unuttum diyin sizi yönlendirir. Fakat yinede bir Support'a yazıp danışmanızı öneririm.

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Krios bunu beğendi.