Hata shiplsdestroyed

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *POSSHEYDON* tarafından 28 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar Cyborg ile alpha ya girdim ve işim çiktı gittim geri geldiğimde sekmeler kapatılmıştı
    oyuna girince bağlanıyor yazısı çıktı iki saat bağlanmadı neyse gemi değiştirdim bir baktm oldu sonra cyborg la değiştirdim Hata shiplsdestroyed diye bir hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim şimdideb teşekküler :)

2. Anladığım kadarıyla gemin patlamış tamir seçeneği gelmiyor mu?

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kapıya girdikten sonra 5 dakika boyunca herhangi bir aksiyon durumunda bulunmamanız halinde geminiz ana istasyona gönderilecektir. Ancak geminiz part başlayacağı sırada bulunması halinde ve sizin de çıkmanız durumunda imha edilmesi halinde istasyona gönderilecektir. Sizin durumunuz geminiz imha edilmiş etkinleştirdikten sonra tekrar tamir etmeniz gerekmektedir.

İyi Forumlar.

4. Aynen hocam gelmiyor yani gemi bineği bura girmiş

Ta
    tamam oyuna tekrar dam cyborgla giriyorum ücretsiz tamir seçeneği çıkıyor ama ana istasyonlara girmiyor tamir ettiğim zaman o bölümde takılı kalıyor ve istasyona gitmiyor?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2020
  5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim. Forum kuralları gereğince oyuncularımızın alt alta mesaj atması yasaklanmıştır, lütfen buna dikkat edelim:).

Bahsettiğiniz durumu hala yaşıyor musunuz? Eğer yaşıyorsanız Lütfen Support ekibimiz ile iletişime geçer misiniz?

İyi Forumlar.