Hata WrongServer

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dem100 tarafından 6 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereğince mesaj içeriğinin tamamının büyük harf kullanarak yazılması yasaktır bu sebepten ötürü mesaj içeriğiniz tarafımca düzenlenmiş ve gerekli uyarı işlemi yapılmıştır. Lütfen tekrarlamayınız.
    Reset işleminin gerçekleşmesinin sebebi hakkında bilgi almak için Buraya bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.

2. DiaMinnoş

DiaMinnoş User

1. Olarak kullandığım üslubu eleştirmişsiniz ve bununla tekrarı halinde cezai bir işlem uygulanacağını söylemişsiniz. Yazdığım yazıyı herkes foruma girip okuyabilir ve sizde sorabilirsiniz. Herhangi bir hakaret kelimesi veya cümlesi kullanmış mıyım? Herhangi bir argo kelime kullanmış mıyım? Kişinin ve ailesinin onurunu veya gururunu kırıcı bir kelime veya cümle kullanmış mıyım? Bu sorulara kendiniz cevap verebilirsiniz bence. Sonuç olarak herkes hatanın düzeltilmesini istiyor ve söylemiş olduğum 'laf cambazlığı' sözü kabalık oluyor. Sizin 20 saate yakın yaşanan bu sıkıntıdan dolayı bir kere olsun özür dilememeniz kabalık sayılmaz mı sadece soruyorum.

2. Olarak Forum kuralları gereğince alt alta yazmanın yasak olduğunu söylemişsiniz ve bunun hakkında bir cezai işlem olacağını söylemişsiniz ama bu yazıların hepsinin arasında bir zaman diliminin olduğunun ve bazılarının herkesin yazdığı bir yazıya cevap olacak şekilde yazıldığının ve herkese verilecek olan cevabın farklılığını en iyi şekilde moderatör olarak biliyor olmalısınız. Oradaki amacın hiçbir yazının farklı bir sayfaya düşmesi ya da herhangi bir kullanıcının yazısının önüne geçmek amaçlı yapılan bir spam olmadığının farkında olduğunuzu düşünüyorum. Ayrıca son açıklamanın cumada yapılması ve benim gibi sorun yaşayanların bu duruma farklı bir gün maruz kalması insanda şu şekilde bir düşünceye sebep oluyor: "Bu durumu benimle beraber yaşayan bir sürü insan var, acaba bu durum cuma günü yapılan açıklamadan dolayı mı yoksa pazar günü farklı bir problem mi meydana geldi ve ben bu yüzden mi sorun yaşıyorum?". Şimdi pazar günü yaşadığım bu problemde cuma günü yaşanan olaylardan dolayı maruz kalıyorum nereden bilebilirim. Bunu bilebilmek için öncelikle sormam gerek ve bunu sadece bugün ben sormadım bunun da farkındasınızdır. Şimdi cuma günü yapılan açıklama benim için güncel midir yoksa güncelliğini yitirmiş mi olur? Hataların tam olarak oyunun hangi noktasında ve ne şekilde gerçekleştiğini ve ya gerçekleşebileceğini belirten bir açıklama yoksa benim sorunum için ne kadar güncel bir açıklama olabilir ya da olmalıdır? Eğer sorun olduğunu söyledikten sonra ekstra olarak sorunun kaynaklarını ve sonuçlarını söylerseniz güncel bir açıklama olacaktır.

3. Olarak size problemimizi anlatıyoruz ve bunun doğal olduğunu düşünüyorum. Ama sizde yaşanan problemin çerez ve %temp% sorunlarından dolayı olmadığının farkında olmanıza rağmen ve size problemimizi anlatmamıza rağmen bizlere yine aynı şeyleri söylüyorsunuz ve bu durum hoş karşılanmıyor. Bunu söylediğim için belki beni kaba üsluplu olarak görebilirsiniz ama olanı olduğu gibi söyleyebileceğim en uygun üslupla söyledim. Benim beklentim sizlerden şu yöndedir; insanlar size problemini anlattığında gerçekten üzerine düşünmeniz ve problemi başka bir problemden ayırabilecek kadar değer vermeniz, Forum Takımı olarak sizlerin Support Takımından ayrı olduğunuzu biliyoruz ama bir şekilde büyük çaplı problemlerde el birliğiyle bizlere durumu anlatıp yardımcı olabilmeniz. Bizler birer oyuncuyuz ve oynadığımız oyunda değer görmek isteriz ki sizlerde birer oyuncusunuz ve içinde varolduğunuz oyunda değer görmek isteyeceğinizi düşünüyorum. Ama oynadığımız oyunda değer görmediğimizi ya da sesimizi duyuramadığımızı düşünürsek o zaman farklı gözle bakmaya başlıyoruz. Bir oyunu oynamak için zamanımızı veriyoruz ve değer istiyoruz. Gerektiğinde veya istediğimizde para yatırıyoruz ya da keyif için oynuyoruz. Derdimizi forumda anlatamayacaksak ne yapalım?

Sizlerde bizim gibi birer oyuncu olabilirsiniz ama süreçte bizden biraz daha fazla bilgili ve daha çok işin içindesiniz. Bizse evimizde oturmuş sadece problem olduğunu biliyoruz. Oyuncuya beklediği değerin verilmesini istediğim bir durumda bunu gökyüzüne söylemektense sizlere söyleyerek umuyorum ki hata yapmıyorumdur ve yine umuyorum ki bunu 'biz oyuncuya değer vermiyoruz' gibi bir bakış açısıyla okuyup anlamazsınız. Ben sadece size kendi fikrimi söyleyip hakkım olduğunu düşündüğüm önerimi yapmış bulunmaktayım.
    Kurallar çerçevesinde hareket ettiğimi bir kez daha söyleyerek kimseye hakarete varan bir söz ya da cümle, argo, küfür, onur kırıcı bir söz ya da cümlede bulunmadığımı hatırlatıp bu yazımda da bu kurallara uyduğumu düşünüyorum. Eğer cezai bir işlem başlayacaksa bunu kanıtlarıyla beraber şahsıma bildirilmesini nacizane rica edeceğim.

Gelir gelmez foruma baktığım için bu yazılara öncelik vermiş bulundum kusuruma bakmayın bu yüzden. Bilgi vermek isterim ki oyunum şu an sorunsuz bir şekilde açıldı. Bu benim için iyi bir haber. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ettiğimi belirtmek isterim. Umuyorum forum konusunda yaşanan tatsız gelişmelerde kendini iyi yönde geliştirir. Tekrar herkese teşekkür ederim. Herkese iyi oyunlar.

İyi Forumlar.

3. Tha FM biraz agresif geçen bir laf söyledim diye 1 hafta ban attı ama atılacak bir banda değildi.

Sana söyleyeceğim FM ler ile münaşakaya girme keyfi ban atıyorlar support attım onu da korudular.

Köklü bir değişiklik yapılması lazım.

4. DiaMinnoş

DiaMinnoş User

Eğer dediğiniz gibiyse üzücü başka ne diyebilirim. Düşünceleri belli çerçeve içerisinde de belirtemeyeceksek çok yazık. Ama yanlış bir şeye yanlış diyemeyeceksek sorun var.

5. titans___

titans___ User

oyundaki oto kullanımından şikayet edyorum para yatırdım diyorum başka oyuncu fırça atyor yatırmassan yatırma diyor bunu mod admin görmüyor mu ? kesin görmemiştir forum da tonla sorun anlatyor insanlar arada gelişmek isteyen insanlar var burda ki mod veya admin fm neyse onların elin de bir şey yok önceden bu otocular zaten adminlerden falan çıkmıştı şimdiki yönetim nasıldır ben ne bileyim ahlaklı etik olan oyuncular ile karşılaşmanız umuduyla oyun bu abartmayın yunanlılar başka bir oyun da Türklerle burda geçmişin acısını çıkartmak için gelmişlerdi ada oyunu reklam olmasın diye isim vermeyim çok zevkli bir oyun da değil di bana göre de 2008 ekonemik krizinden sonra girriler ve Türkiye servırında birleşip kimse saldırmadı adamlara veya krize kadar baya uğraitılar dı hani insanlar böylesi de oluyor napalım iş yüzüne ilgilenememiştim ona üzülüyorum yine de .

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle yaşamış olduğunuz sorundan dolayı özür dilemesi gereken merci Merkez Ekiptir.
    Alt alta mesaj içeriği oluşturmamak için tek bir mesaj içeriğinde cevap veriniz. Eklemek istediğiniz mesaj içeriğiniz olursa "düzenle" bölümünden ekstra mesajınızı ekleyiniz. Bu gibi durumlar hakkında bilgi almak için Forum Kullanım Kılavuzuna bakabilirsiniz.
    Moderatörler arkadaşlarımızın:
    Bu tip bir mesaj içeriği oluşturmanız tamamiyle bir haksız ithamdır burada bulunma sebebim açılmış olan tüm oyuncu arkadaşlarımızın konusuna gereken cevabı sağlamaktır. Oyun içerisinde olan sorunların farkında olduğumuzun ve üzerinde çalışmaların devam ettiğini 1 saat önce konuya gerekli cevabı veren @Titan. moderatör arkadaşımızdır. Forum Kanalı üzerinde herhangi bir çalışma saatlerimiz olmadığından dolayı ve bizlerin de oyuncu olduğundan dolayı konular - mesaj içerikleri birikebiliyor.
    Temp dosyası - Çerezler ile ilgili sorun yaşamayan oyuncularımızın hesaplarında gerekli inceleme ve raporlama işlemlerinin daha verimli yapılması adına bu tip işlemler talep etmekteyiz. Şöyle düşünün 10 kişi ve 2 kişinin sorunu oyunda bulunan sorun ile alakalı diğer 8 oyuncu ise gün içerisinde temp - çerezlerden dolayı sorun yaşamış. Bu oyuncular aynı anda Forum Kanalında sorunlarını dile getirmesi halinde direkt olarak genel bir sorun oluştu kanısına varmadan önce aşağıdaki belirtilen işlemleri talep etmekteyiz;
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S
    Bu sayede oyun içerisinde oyun ile ilgili sorun yaşayan oyuncuları tespit edip Support Takımımıza yönlendiriyoruz. Bu işlemden sonra işlem sırası Support Takımındadır. Gerekli inceleme ve raporlamalar onlar tarafından yapılmaktadır. Bu şekilde oyunda oluşmuş olan genel bir sorunun tespit sürei hızlanmış olmaktadır. Bu sorunlar ile ilegili yazılımsal ve şöyle düşünün ekranın arkasında tam olarak ne tür işlemler yapıldığını bilmediğimizden dolayı oyunculara verilebilcek cevap yalnızca raporlandığını belirtmektir. Onun dışında yapılabilcek bir açıklama bulunmamaktadır.
    Bu süreçte bizlere verilen bilgiler size iletilmek üzere verilmiş bilgilerdir. Onun dışında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Admin olmadığımızı yalnızca Forum Kanalı içerisinde ki moderatörler olduğumuzu hatırlatmak isterim. Oyuncu olarak oyuncular benim için değerlidir, bir oyuncunun kişisel görüşünden dolayı oyunu bırakmasını istemem. Bu benim kendi kişisel görüşümdür. Forum Kanalı içerisinde oluşturmuş olduğunuz mesaj içeriğinin argo, küfür veya onur kırıcı olmadığını belirtmek isterim. Ancak son zamanlarda yaşanan durumlar ile alakalı direkt olarak Ülke Takımımızın hedef alınması ve buna yönelik mesaj içerikleri oluşturulması oyuncuların durum hakkında bilgi sahibi olmadığından dolayıdır.
    Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum aklınızda kalan bir soru var ise sorabilirsiniz.
    Merhaba,

Yapmış olduğunuzun Haksız İtham olduğunu hatırlatmak isterim kurallar gereğince;
    Forumda bir konunun başlığı veya iletisi Argo kelimeler içeremez. Forumda kişiyi (yönetici, kullanıcı veya oyuncu) rencide edecek bir üslup kullanılmamalıdır. Şikayet olmasa bile genel toplum ahlakına uygun olmayan ifadeler, hakaret, cinsel içerik, argo kelimeler, imalar, noktalama işaretleri ile sansürlemeler, kısaltmalar veya mecazi anlamlarla birlikte kullanıcı isimlerinin isteyerek farklı yazılması yasaktır. Ayrıca kişiyi rencide edecek ithamlar ve imalar da bu kural dahilinde değerlendirilebilir.
    Bu tarz konu açan üyeler;
    - Gerekli konu silinerek üye uyarılır.
    - Üye aynı duruma devam ediyorsa 7 gün ile 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.
    Almış olduğunuz cezai işlem içeren konu hakkında;
    Burada kullanmış olduğunuz Forumda yasaklanmış kelimelerdendir. Cezai işleme mahsustur. Onun dışında yapmış olduğum işlemler hakkında her zaman Support Takımımızdan inceleme talep edebilceğinizi unutmayınız. Oyuncu arkadaşlarımızı yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeniz, çiğnemiş olduğunuz kuralı belirtmemeniz oldukça üzücü bir durumdur. Tamamiyle konu içeriğini inceleyen oyuncuları bu durumunuz ile yanılgıya düşürmektesiniz.

İyi Forumlar.

Luminous ve Minerva bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

_-Thanatos-_ gayet güzel açıklamış ancak ben de şunu eklemek istiyorum.

Forumda ceza almışsınız, Support Ekibi'ne durumla ilgili yazmışsınız ve size haklı bir ceza olduğu belirtilmiş. Bunun üzerine burada keyfi bir işlem olduğunu söylemeniz anlamsızdır. Ek olarak ana hesabınız cezalıyken yan hesaplarınız ile de forumu kullanmaya devam edip pek çok farklı kural ihlali yapmanız nedeniyle o hesapların da ceza aldığını sizler de biliyorsunuz, bizler de biliyoruz. Bu nedenle tekrarlı kural ihlalleri yapmanıza rağmen lütfen moderatörlerimizin keyfi işlem yaptığı gibi söylemlerde bulunmayınız.

Görevleri gereği forum kurallarına uyulması dan ve forum huzurundan sorumlular ki bunu da yerine getiriyorlar. Yanlış bir işlem yapıldığında sizden önce biz duruma müdahale ediyoruz, yaptıkları her işlem takip ediliyor çünkü, merak etmeyiniz.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  8. Bende bu tartışmaya fazla girmeden 1-2 bir şey söylemek istiyorum.

Eski FM lerin yaklaşımı ve adminler daha iyiydi diyebilirim.

Keşke karanlık manivela nefes olsalardı 10 numara vakit geçiriyorduk bu mükemmel insanlar keşke hiç gitmeseydiler :(

Artık mümkün mertebece fazla foruma cevap yazmayacağım nokta.