Destek Hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KIYAMET_GÜNÜ tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunu oynarken xajax javascript hatası alıyorum."Error: the xajax Javascript component coul not be included. Perhaps URL is incorrect...." böyle yazıyor.

Tarayıcım Chrome.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bağlantı veya lag problemi yaşıyorsunuz buraya tıklayarak açılan sayfadaki adımları uygulayabilir konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar

3. dns sildim çerez temizledim. ama sorun hala devam ediyor.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Verdiğim linkteki tüm maddeleri uyguladınızmı ?

İyi forumlar

5. Eevet uyguladım herşeyi hemde. Ama sorun sadece bende değil herkesde genel bir sorun sanırım araştırıp merkeze iletirseniz sevinirim.

6. Merhaba ,

xajax Javascript ile ilgili bir durum sanırım çünkü bazen bende de öyle hata veriyor. Ama aradan zaman geçince düzeliyordu. Ayrıca farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. 10 dk düzeliyor 2 dk gidiyor. Herkesde hata veriyorsa gerekli incelemeler yapılmalı gibi.

8. Merhaba ,

Farklı tarayıcılar ( Mozilla , Chrome , Yandex , Maxthon , Opera , Safari v.b ) ile deneyebilirsiniz. Belki de kullandığınız tarayıcıdan kaynaklı bir durum olabilir. Bununla ilgili başka konu açan yada bu konuya mesaj yazan olmadı. Ayrıca 2 gündür hiç bir sorun yaşamadan oyuna girip server'a bağlanıyorum.

İyi forumlar.

9. Ama ben bir çok sayfalarda aynı hatayı gördüm. Globalde yazanlar da oldu. Chrome kullanıyorum mozillaya geçtim aynı hata. diğer tarayıcılar yüklü değil explorer den oynuyorum şuan hata vermiyor ama Oyun ÇOK KASIYOR.

10. Merhaba ,

Bugün akşam saat 21:30'dan beri 3 kere server'a girip sevkiyata baktım yeni sevkiyat yaptım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım sorun kullanıcı taraflı gibi gözüküyor maalesef.

İyi forumlar.

11. Peki nasıl engelleyebilirim bu sorunu ? verdiğiniz linkdeki her şeyi yaptım

12. Merhaba ,

Kullandığınız tarayıcılardan bir tanesini program ekle ve kaldır kısmından tamamen kaldırıp en güncel olan versiyonu en baştan sıfırdan kurup deneyebilirsiniz.

Alternatif bütün önerileri yazdık başka bir şey aklıma gelmiyor.

İyi forumlar.

13. Denedim. Chrome ayarlarından Java uzantısını darkorbit için devre dışı bıraktım engelledim kaldırdım daha beter oldu.

14. Merhaba ,

Ayarlardan bahsetmiyorum Chrome tarayıcısını PC'den uninstall yani komple kaldırıp en baştan güncel versiyonunu kurup deneyiniz. Ayrıca tedbir olara Flash Player ve JAVA güncelliğini kontrol edip gerekirse güncelleyiniz.

İyi forumlar.

15. Flash playet otomatik güncelleniyor. Java da aynı şekilde. Chromenin sağladığı bi özellik. Dediğim gibi verdiğiniz linkde yazıyordu kaldırıp tekrar yükleyin diye. Kaldırdım yükledim fakat yine aynı

16. Merhaba ,

Tamam konudakileri yaptınız onu anladım da Chrome otomatik güncelliyor diye güvenmeyin yani kendiniz tekrar kontrol ediniz.

Flash Player > http://get.adobe.com/tr/flashplayer/

JAVA > https://www.java.com/tr/

İyi forumlar.

17. Bakın lf-4 günü çıktı ben kutu açıcam ama oyun sorunu yüzünden açamıyorum. ayda 1 çıkıyor zaten bırakın da adam gibi açalım

18. Merhaba ,

Bahsettiğiniz sorunla ilgili genel bir sıkıntı gözükmüyor bir şekilde kullanıcı ( PC , Tarayıcı , Eklenti v.b. ) taraflı gibi gözüküyor. Eğer isterseniz support ile iletişime geçebilirsiniz.

Forum üzerinde bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.