Hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aknilox tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aknilox

Aknilox User

sistem günlüğünden gördüğünüz gibi, adam beni patlattığı anda benim de hellstormlarım ateşlendi ve o da öldü. sistem günlüğünde gözüküyo fakat seyir defterine girince,
    sadece yok edildiğim yazıyo,adamı kestiğim yok.
    bunu supporta yolladım ama buraya da haber veriyim dedim,önceden de bu konuyu açmıştım adı ölüp öldürme idi sanırım. siz de iletirseniz bununla ilgili bişey yapılması için sevinirim.

2. Buna benzer konu açılmıştı ondada aynı olmuş ama göreve yazmamıştı. Sanırım bu durum önce patlamanız sonucu oyunun kuralı olarak normal bir durum gibi görünüyor veya oyun sorunudur.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Resime bakarsak , Seyir Defterinde de rakibi yok ettiğiniz yazmıyor.

Bir hata mı , tam olarak emin değilim.

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı ?

İyi Forumlar

4. Aknilox

Aknilox User

supporttan cevap geldi, sistem günlüğünde yazan doğruymuş,yani ödülü bana geliyomuş. fakat göreve yazmamasıyla ilgili bişey demediler. seyir defterinde gözükmüyo ama ödülü geliyomuş
    başka bi sorunum yok, yine de iletirseniz sevinirim. konuyu kapatabilirsiniz

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Çok ciddi bir sorun değil ama yine de durumdan haberdar olmaları için , Merkeze iletilecek rapora ekleriz

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.