hata

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KÜÇÜK_IŞBARA, Mar 12, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba uzay pilotları,
    uzaylılar şu anda sunucularımızı ele geçirmeye çalışıyorlar. Tamir robotlarımız sorunu çözmek için çok sıkı çalışıyor, sunucular yakında tekrar çalışıyor olacaktır.

Lütfen bu kısa kesinti için kusura bakmayın!

delta kapısında 2 kere patladım bu gün

titans___ likes this.
  2. Merhaba ,

Durumu anlaşılır şekilde yazarak varsa ekran görüntüsü ile birlikte support'a bildiriniz. Tam olarak hangi sebepten oluyor bilemiyoruz.

İyi forumlar.

3. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

Modum yapmayın lütfen ya.Millet günlerdir burada yazıyor,isyan ediyor oyunda ve web sayfasında sorun var diye.İlk defa yazılıyormuş gibi davranmayın lütfen.Genel bir sorun var günlerdir,kabul edin işte.İnsanlarla dalga geçer gibi cevaplar yazmayın,rica ediyoruz.

titans___ likes this.
  4. Merhaba ,

Foruma yazılıyor diye teknik ayrıntılarını bilmemizi mi bekliyorsunuz ? Dikkat ederseniz burası forum ve bizler forum ekibiyiz. Arkadaşı support'a yönlendirdim ne yapmam gerekiyordu ?

İyi forumlar.

5. doprettin

doprettin User

çocuğu azarlamaman gerekiyordu. işin iletişim sağlamak, iletişimi sağlaman gerekiyordu. bilgi vermen, gerekirse senin raporlaman gerekiyordu. daha yazmamı ister misin?

titans___ and KAMİKAZE like this.
  6. DeaDFiRe

DeaDFiRe User

bi delta kapısı kaç gg ye açılıyo kaç k uri harcanıyo onu düşünmüyorsunuz ... ek can al 10 000 uri ee zaten kapı kaç veriyo ki :D

titans___ likes this.
  7. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

Eyvallah modum,sizsiniz.Doğru yapıyorsunuz.Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.İyi çalışmalar.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.