hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZIPPIR tarafından 19 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZIPPIR

ZIPPIR User

arka sayfadaki problem ne zaman cozulecekk

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arka sayfadaki problemden kastınız nedir biraz açabilir misiniz ?

Keyifli forumlar

3. ZIPPIR

ZIPPIR User

kapı basarken comfi yaparken surekli sayfanın hata vermesinden bahsediyorum yaklasık bi haftadır tr6 serveri bu sekildee saatlerce kapı acmak için ugrasıyorum kapı acmak yapmaktan daha zor olmaya basladı tanımlanamayan bi hata olustu diyo surekli

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sizden kaynaklanmadığına emin misiniz ? Serverınızda bu hatayı alan başka kişilerde var mı acaba ?

Keyifli forumlar

5. ZIPPIR

ZIPPIR User

tsmizde uc klan var yaklasık elli kişi hepsindede aynı sorun var modum bana ozel degill.

6. bende genelde ilk bağlanma sırasında yapıyor ,bazende skylab veya başka bir kısmına tıkladığında hataya düşüyor. ben benden kaynaklı olduğunu düşünüyordum başkası da varmış. bu aralar sanki server bakımları yapılmıyormuş gibi geliyor bana tr6 ve ona keza tr1 hele tr1 tamamen işkence girmiyor girse takıla takıla oynuyor kapılardan 30 sn. yede atlıyor vs. vs

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tekrardan bildiğiniz için teşekkür ederim.Sorun gerekli yerlere tekrardan iletilmiştir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.