HATALI BAN SEBEBİ

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve asmentos1 tarafından 19 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. asmentos1

asmentos1 User

172798293 ID Lİ GEMİM 1 HAFTALIĞINA BAN YEDİ KAPI BUGUNDAN BEN BUG YAPMADIM OYUN İÇİ KAZANDIĞIM SOLİDUS İLE KAPI AÇTIM ONLARI BİRİKTİRİYODUM 6-7 TANE KULLANMIŞTIM BAN YİYECEĞİMİ BİLMİYODUM SORUNU DÜZELTEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM BAN KAYDI OLDU GEMİMİN KALDIRIRSANIZ SEVİNİRİM SOLİDUSU SEVKİYATTAN KAZANMIŞTIM

2. ConiLesh

ConiLesh User

geçmiş olsun ban kaydı nasıl oluyor ?

3. bug kullandı banıdır.ama bugmu salıdusmu kaydı vardır.solidusla kapaı nasıl açılıyor bizde açsak darkorbitin nimetiyse?

4. Bende ban yedim ve neden olduğunu bilmiyorum,suporta 3 tane mail attım hiçbirine cevap verilmedi!Moderatör kimse lütfen yardım etsin.Bot,BUg,Pushing,Tutucu yani yasak olan ne varsa hiçbirşey yapmadım.Hesabım 1 haftalığına kapatıldı ve sebebini bilmiyorum,şeref puanımın tamamı silindi,lütfen bilgi verin!

5. Ruhsuz43

Ruhsuz43 User

kimse bilgi falan vermeyecek dostum, şu sorunun gülünçlüğüne bakın adamlar oyunlarını o kada önemsemiyor ki kendi açıklarından dolayı siz ban yiyorsunuz ve yine siz onların peşinden koşuyorsunuz pöfff. Şöyle bir konumda botların dahi önüne geçemeyen bir oyun için botlara dahi ban vermeleri saçma bota ban vereceğinize botun önüne geçin kardeşim geçiçi çözümler sorunu ortadan kaldırmaz sadece öteler. BigPoint ise sorunları yatak altına sürrüp biriktirmekten tozun içinde yaşayan bir firma sağ olsun.

Yani demem o ki çabana dahi değmez dostum oyunun her metresi bug, lag, hata ve bunlar yüzünden biz cezalandırılıyoruz ticket atınca hakaret yiyoruz daha kötü bir müşteri hizmeti mevcut olamazdı gerçekten sal gitsin oyunu lol oynasan daha sağlıklı en azından p2w değil ve her hafta oyunları çökmüyor :D

6. Dostum en trajikomik olanıda ortalık bot'tan geçilmezken ve hertürlü hileci istediği gibi top koştururken benim ban yemem :),şaka gibi!Şok oldum,hata yaptıkları belliydi,ama ne bir özür ne bir açıklama saçma bir durum yani.Ben 2009'dan beri oynayanlardanım,asla bot ve benzeri şeyler kullanmadım,kastığım o şeref puanı tamamen el emeği göz nuru derlerya :) yani ne diyeceğimi bilemiyorum,dediğin gibi salla gitsinde diyemiyorum ağrıma gidiyor böyle bir muammele.Hakkımızı arayabileceğimiz bir mecra yokmu?Sonuçta en bir ton para harcadım bu hesaba,öyle bir çırpıda çöpe atamamki

Ruhsuz43 bunu beğendi.
  7. Ruhsuz43

Ruhsuz43 User

Doğru söylüyorsun insanın zoruna gidiyor gerçekten tüm ekmekler çabalar gidiyor bir anda. Umarım yardımcı olurlar ama ümitli değilim en son ticket atanları tehdit ediyorlardı valla bir daha atarsan hesabın komple banlanır diye :D

zalaincolain bunu beğendi.
  8. Chatban için bi ticket atmıştım ".. ne kufur var ne baska sey inceleyin lütfen.. " gibilerinden ve gayet gayet kibarca. 3 gün sonra cevap gelmişti aynen dediğin gibi oldu. Ticket açtım diye banım uzarmı diye korkmuştum. :(

9. Mr.User

Mr.User User

Kaç sene geçti bak bunu bile hatırlamıyorum. Belki4 belki de 5. Bilemiyorum.

Edebi kapıda vuruş bugu oluşmuş. millet çatır çatır kapıda levelleri geçiyor. Milyonlarla vuruş yapılıyormuş.

Ne oldu. Adamlar benim şerefi sıfırladı. :)

Diyorum ya kaç sene geçti üzerinden ama şu sorunun cevabını bana hiç veremediler.

Milyonla vuruş yapabilen bir gemi 204'ten daha ileri gitmez miydi?

Nasıl bugu kullanmışsam 204e kadar gelebilmişim :)

Dünyadaki en değerli şeyin zaman olduğunu ve düzgün oynayanların haklarını oto pilotların değil onları görmezden gelenlerin yediğini unutma.

agnostiklive bunu beğendi.
  10. Bana da modül bugundan ceza verdiler, sezon biletindeki modüllerden gemimde toplasan tüm renkleri 10 tane modül var yok onlarda normal alındı. Bug için gerekli olan parayla ödemeyle sınırlı sayıda alının malzemelerden ve sezon bileti bile alınmadı şuan halen alınmamış durumda 180 tl verip alınan, ama gelin görün ki bug dalgasında benimde şerefi sıfırladılar :)