HATALI BAN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BashunterDota tarafından 15 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün sabah oyuna girmeye çalıştım ve bot veya program kullandınız dye temelli yasaklandınız dye bşey çıktı subporta yazdım geri verilmesinin imkansıl olduğu söylendi kati halde kulanmadığım birşeyden ötürü ban yedim ne için ban yedim dyorum cevap yok niçin ban yedim dyorum sistemlerimiz öyle tespit etmiş diyorlar yazmadığım yer kalmadı haksız yere ban yedim sadece açıklama istyorum seni bunun için banladık desinler bunu kullanmışsın veya bunu yapmışsın desinler onu istiyorum eğer burda yetkili biri varsa araştrılmasını istyorum yardımcı olan hiç kimse yok

★_KдЯдBдŜдη_★26

tr 6 serveri

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Forum üzerinden işlem yapamayız id numaranız veya nickiniz ile birlikte lütfen supporta başvurunuz.Biz forum yetkililerinin inceleme yetkisi yok.

İyi forumlar

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Botla pala yada kutu toplayanları banlıyorlar genelde

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.