Hatalı Banlamalar VAR!

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve presentpresent tarafından 29 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hatalı Banlamalar Oldu Mu?

1. Evet

71,7%
  2. Hayır

28,3%
  1. Dünyada ve Türkiye'de olduğu gibi yetkili kişiler hep bazı şeylere göz yumarlar, susarlar. Bu göz yumma ve susma suçluları her zaman cesaretlendirir. Tutucu ilk çıktığında chate birisi bunun ssni attı bende bunu hemen supporta yolladım, support hemen ilgilenceğini söyledi ve muhtemelen 2 3 yıldır halen tutucu var ve halen supporttan bununla ilgili cevap gelmedi. Bunda subutay kaptan vesaire kimsenin suçu yok yıllardır buglar var deluxe, eternal, sezon bileti, 20seviye geliştirme, obsidyen, gg, seprom ve daha yüzlercesi. Bu bugların tümü yapıldı yapanlar çok büyük haksız kazançlar elde etti ve kimisi cezalandırıldı kimisi cezalandırılmadı. Yapmayanlar rakiplerine karşı geride kaldı ve bu yüzden bot, bug, tren, tutucu kullanımı fırladı. Türkiye takımının burada ki görevi banlamaları koşulsuz şartsız kabul etmek değildir oyuncuların haklarını savunup bu banlamaların doğru yanlış olup olmadığını da incelemektir. Şahsen ben binlerce defa bug, açık, tren, puşing, haksız kazanç bildirimi yaptım ve çoğunda da bir faydasını görmedim. Son 1 yılda 1 milyar şp kastığım ve son 1 yılda 700 saat online olan albay gemim banlandı? En son 10 yıl önce npc kesmiş Klan başkanı gemi kapandı? Gemilere girip bakılsın kaç eternal yapılmış kaç ebedi cpu var bakılsın? Bu gemiler de cpu yok, asla trene vagon olmamış, 20 seviye geliştirme yok, bug kullanımı yok vesaire birisi çıksın açıklasın? Buradan size gelen açıklamayı çevirip paylaşmakla olmuyor. Tungsten diye bir youtuber var yayında eternal buglu şp buglu gemiyi açıyor halen banlanmamış ? Ve Ban aldığı halde yapmadığı olay kalmadığı halde burada mazlum rolünü oynayarak suistimal eden kullanıcılara karşı tavrınızın olduğunu söylüyorsunuz bu dil ötekileştirir ne üsten bakan bir tavır ne biz mazlumuz ne siz bolu beyisiniz tavırlarınız hiç hoş değil burada bir suçlu varsa yönetimdir burada suçlu varsa yıllardır sorunlara göz yumanlardır. Sizde üslubunuzu değiştirin karşınızda maraba yok mazlumda yok bu oyuna emek verip para harcayıp zaman ayırıp haklı ya da haksız bug yapmış ya da yapmamış insanlara karşı saygılı olun bir ithamda bulunurken gerekçeniz haklı bile olsa düşmanca bir tavırda olmayın. 3 4 gemim kalıcı olarak silindi albay gemim tekrar açılacak daha önce ki banlamalarda da(1 gemiye sezonbiletibugu yapmıştım o hariç) hiç tepki vermedim umursamadım haklı haksız farketmeden ama ithamlarınızı kabul etmiyorum ve sizde yönetimde yalan söylüyorsunuz hatalı çok fazla banlama oldu ve kimsenin umrunda değil. İnsanlara, emeklerine, zamanlarına, harcadıkları paralara biraz saygınız olsun. Oyuncular sizin marabanız da değil mazlum da değil sizde bolu beyi değilsiniz. Bundan sonra bu oyunu oynamayacağım ama forumu ve duyurularınızı takip edeceğim. Dediklerim hoşunuza gitmediyse de banlasanız da ısrarla yazacağım ta ki siz özür dileyene kadar. Kolay gelsin iyi forumlar. Ve son olarak şu forumda işinize gelmeyen konuları silmeyi kapatmayı bırakın forum özgür düşünce ortamı olmalıdır. Sadece adminlerin kendi düşüncelerini yayma kabullendirme balkon konuşması yapma alanı değildir. Forum eski Romalılar çağında, Roma’da ve öteki kentlerde, yurttaşların, kamu işlerini konuşmak için toplandıkları alandır. Eski Roma bile şuradan daha demokratik özgür bir alandı.

mese611 ve -TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  2. Maalesef hem botlar, hem tutucular, hem trenler merkez ekip tarafından daima biliniyordu ancak neden müdahale edilmedi, burası tamamen muamma. Kimisi işin içinde onların da olduğunu, kimisi ise nasıl olsa para getirisini etkilemiyor olduğundan müdahale etmediklerini söylüyor.
    Öyle ya da böyle, evet, geçmişte çok büyük hatalar yapıldı. Adam binlerce lira yatırmış, bir kaç ay önce hesap açmış adama kesilmek elbette dokunacak adama. Bu adam, supporta veya merkeze çağrı yapınca duyulmadı bu adamın sesi. İster istemez, herkes kendi adaletini sağlamak zorunda kaldı, o oyuncu da gitti bu programı kullandı. Ben de açıkçası kullanmayı çok düşündüm ama emeklerime yazık olur dedim PvPden uzak kaldım, kalmak zorunda oldum diyeyim. Kullanmadık ne oldu? Gittik biz de ban yedik. Öyle de böyle de sinir olduk.

Sözün özü: Oyuncu olarak iğneyi kendimize batıralım batırmasına da çuvaldızı batırması gereken kişiler de kendisine batırsın lütfen...

MrKara ve presentpresent bunu beğendi.
  3. Hic bot kullanmayanlar ceza almış hacı şikayet etsenize sistem hatası bu

-TRASNFORMERS- ve presentpresent bunu beğendi.
  4. Kimi, neyi kime şikayet edecez hocam. Hakkımızı savunması gereken türkiye ekibi ama onlarda peşin hüküm vermişler ya da yetkileri olmadığı için başka serverlerdeki adminlerin yazdıklarını kopyala yapıştır yapıyorlar. Bu güne kadar gelmiş geçmiş en iyi yönetici @.Paradoks. ve @hayaligenc di. Onlar sorgulardı kararları onlar da baktı bir şey düzelmiyor bırakıp gittiler. Haftada 2 3 milyar tp 1.5 milyar şeref kasanlar banlanmadı 1 yılda 1 milyar şeref kasanlar banlandı çok büyük beceriksizlik helal olsun daha kötüsü olamazdı. İşinize gelirse diyorlar biz de oturup karar verecez ya bize yapılan haksızlıklara göz yumacaz ya da bırakıp gidecez. Anlayacağın bu banlamalar mühür kimde ise Süleyman odur! hikayesi.

MrKara, Siyaksares. ve -TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  5. yazdık hacı yazdık. Supporta gönderdik mesajı, cevap bekliyoruz. Bu iş hakkaniyetle sonuçlanasıya kadar devam edeceğim yazmaya

Siyaksares. bunu beğendi.
  6. Haksiz yere ban yiyen gemileri açacaklardır.buyuk ihtimal sistem hatası. acmamalari mümkün değil.cunku ortada herhangi bir suç falan yok.onun için açarlar kaygılanmayın

-TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  7. Sözde moderatörlük yapıyorlar ama aslında çöperatörlük yapıyorlar .modlar bir olayı merkez ekibe bildirdiği zaman merkez ekip geri cevap neden vermiyor umursamıyorlar bu oyunun yüzde 90 nının değişmesi lazım müzik ler arka plan resimelri falan allah için siz söyleyin çokmu zor bir resim koymak yada müzik koymak

-TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  8. DAYI2*

DAYI2* User

slm.
    boşuna ugraşıyorsunuz adamların yazacagı tek cevap merkez ekip olacak. support ta yazıyorsunuz yine aynı cevap.
    2015den beri hiç bir şekilde ne bug ne hile nede başka illegal program kullanmadıgım gemim 2 seferdir banlanıyor
    kardeşim hesapları inceleyin öyle ban atın ilkinde 4 milyar şp sildiler şimdi ne halt edecekler belli degil support yazıyorum cevap bile yok hangi gerekçe ile ban atıyorsunuz (ben vaktimin çoğunluğunu oyunda geçiriyorum) ama boşuna yazıyoruz onlarda biliyor kimlerin hileci olduğunu nedense o gemilere dokunulmuyor hiç hile hurda ile ilgisi olmayanlar banlanıyor nerde adalet.....

9. korsanjack

korsanjack User

O bot kullanmamışsa bile bug yapmıştır veyahut puşing yapmıştır.

10. 4 senedir banlama yapmayan merkezin botu kullanmaya teşvik tahrikten bugün tren kullanmamış botu ilk uyarıda ciddiye alıp bırakması na rağmen bugün banlamasi hakmıdır? Bu merkezde 4 senedir salla başını al maaşını politikasını uygulayan personelin istifası söz konusumudur ? Önümüzdeki süreçte hali hazırda banlanmamis olup şf tp vip ücretlerini verip elle mesai yapan arkadaşların tekrar bir dalga konu olduğunda banlanmasi DO ekibinin alenen dolandırması söz konusumudur ? Bu saatten sonra DO ekibine güven varmıdır ?

11. korsanjack

korsanjack User

Bide arkadaşlar bazı kişiler tren'de kullanılsın diye hesaplarını başkalarına verdiler işte o kişilerde aynı kaderi yaşadı.birisi kasılmak için yada düşman klanları kesmek için tren yapıyor sonuçta hepsi nasibini alıyor ban,dan çoğu geminni hesapları bu nedenden banlanmış olabilir.

12. Kardeşim rondom ban atıldı hiç bot kullanmayan,4 sene önce kullanıp bırakan hesaplar banlandi. 4 sene önce banlicaktin adamı bugüne kadar oyuna para yatırsin diye bekledi DO. Bugün bandan kurtulanlar bidahaki bana kadar para yatırmaya devam etsin diye bırakıldı. Bu bir dolandırıcılık yöntemidir. DO bir oyun olmaktan çıkıp suç ve dolandırıcılık ekipmanına dönmüş bulunmaktadır. Kendim avukatım siber suçlarlarda gerekli incelemeleri yaptırıp soruşturma istemek boynumun borcu. Burda sadece oyuncu arkadaşlarımızın parası gasp edilmiyor. Maddi ve manevi gasp, Psikolojik yıpratma , itibarsızlaştırma suçları oyuncu üzerinde denenmiş olduğu tespitindeyim.

13. MrKara

MrKara User

adamlar bot kullanıcıları 1 yerde toplansın diye yıllar sonra 1 küresel sunucu açtı yüzde 65 lik hesapları bıraktık küresel e geçtik rahat ederiz diye prda bile ban attılar çekilen bunca şeref desteği orcus gemisi hepsi boşa gitti bakalım küresel den kazandıkları parayı tekrar kaazanabilceklermi tren konusuna gelecek olursak tren başta bende kullandım mind çöpü için ama uyarı banı atınca bıraktım tren yapmamama rağmen hesabım eternalda iken ban yedi güzel KANDIRDINIZ simbadboscow şimdi oynayın bakalım kendi kendinize..

14. Bilgisayarım 32 bit ne bot ne tutucu kaldırıyor ben bile ban yedim kurmay albay hesabım gitti yıllardır kastığım daha tek yaratık kesmem :)

Son 3,5 aylık istatiğim 90 k yaratık 10 k ya yakın gemi kesme :)

Sadece savaşıp cıktığım gemi bile gitti daha güvenmem bu oyuna

15. externalHome&loginError=94 BAN LARI KALDIRSIN 1KEREZLİGE MAHSUS MİLETİN BİR TON YATIRDIGI BU KADAR KOLAY CÖP OLMAMASI LAZIM BENCE ARKADAŞLAR

16. buda geçer 2014
    karlı bir yaz güni idi bu gün konuşulanların konuşulmaması için taaaaaaaaaaaaaaa ogünden bu işi durdurun diye göbek çatlattık ama ses duyan olmadı.taaa ogünlerden bu gün konuşacaklarımızın konuşulmaması için göbek çatlatmamızın nedeni neydi müneccimmiydim tabiki hayır sadece geçmişten gelen 1 tecrübe ..bunu do defalarca yaptı göz yumdu para kazandı kazanç azaldı banladı çünkü illegal kullananlar artık heryerini doldurdu onlar doldurkça do angarya angarya ekipmanlar çıkarttı geliştirme pet yüvsit kalkan lazeri en son nova gibi baktıki anında fullüyor illegalciler baş edemeyecek noktaya gelindi ve bir kısmını geçici banladı ardından bir kısmını kalıcı banladı kuruyu yaşı birbirine kattı yaktı sırf kendi menfaati için.benim gemim banlanmadı ama geçmişte kullanmadığım halde ban aldığım olmuştu ozamanda ben burada feryad edeken bugünki tepkileri alıyordum belkide o gün bana anlat anlat diyenlerin bu banlamada hesapları haksız yere banlanmıştır bilemem öyle dahi olsa üzücü bir durum onun için derimki asla peşin hükümlü olmayın ön yargılı olmayın..bu ilk değildi sonda olmayacak bu oyun bitmez bu şekilde bir oyuna para yatıran taliplileri olduğu sürece aynı nakaratla devam eder gider yaşım kemale erdi bir dahaki banları görürmüyüm bilemem ama son olmayacağı kesin.16 yıl oldu zubutay gibi nice saman alevleri gördüm ne maviler ne atabeyler geldi geçti sanırım geçme sırası bana geldi.ben bu oyunu bu şekliyle kabullendim para yatırmadım beklentilerime karşılık bulamayınca ümidi kestim ne oynadığımı hep bildim sizde öyle yapın asla tırnağınıza bile değmez takmayın kafanıza gidin bakın hayatınıza.vesselam.

17. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Mahkemeye vurmana gerek yok karakola ifadeni ver sonra aldığın nüshanın resmini supporta at bize ulaşır. Daha sonrasında ettiğin küfür ve ahlaksız davranışlar içinde açıklamanı düşünürsün. :)

ERDALBAGGAL bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş