Hatalı cezalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 15 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hatala çift tecrübe puanı, şeref puanı, ucb ve rsb kayıpları oldu. Bunlar supporta iletildi. Üzerinden zaman geçti ama hala ne bir bilgi veya iade olmadı. Sürekli supportta yazıp meşgul etmek yerine bu konu hakkında bilgilendirmeyi burdan yaparsanız memnun oluruz

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Oyunda yanlışlıkla tecrübe,şeref,ucb100 ve rsb kesilen oyunculardan tazminatları geri ödenmiştir sizin ödenmediyse muhtemelen ceza aldığınız kesinleşmiştir.

İyi forumlar.

VALEYARD bunu beğendi.
  3. Arkadaşın bahsettiği o değil bazı oyunculardan 2 defa %75 Tp-Şp,%90 cephane kesilmişti onları soruyor ;)

4. Merhaba,

Bu konu hakkında biz forum ekibi olarak sadece genel bilgileri sizlerle paylaşabiliyoruz. Ve Tazminatların yatırıldığı bilgisini geçtik. Kişi gerekli cezai işlemin yanlış olduğunu düşünüyor ve bu konuda bir itirazı varsa support destek birimiyle iletişime geçmelidir.

Bu konu hakkında en sağlıklı cevabı Destek Birimi verecektir.

İyi forumlar..

VALEYARD bunu beğendi.
  5. Bunları ben biliyorum zaten ;) Moderatör arkadaş konuyu anlamamışta bende izah ettim sadece :) sakin olalım :p :D

6. Merhaba,

Herhangi bir kızgınlık veya gerginlik ortamının olduğunu düşünmüyorum.

Moderatör arkadaşımız konuyu yanlış anlamaktan ziyade genel bir bilgi vermiştir.

Sizin de belirttiğiniz gibi 2. kez ceza uygulandıysa eğer problem buysa kişi supportla iletişime geçmelidir. Sizin sayenizde konunun diğer sorusuda yanıtlanmıştır. :)

İyi forumlar dilerim..

7. Peki tamam ;) sizede iyi forumlar :p :D

8. Normalde %90 silinen şeyin kalan miktarındanda %90 eksiltildi. Tek banda çift ban almış gibi oldu. Bu konu supportta ilk günden beri söyleniyor ama unutulip geçmesini bekliyorlar sanırım yani hiç birşey olduğu yok. Sizin bile bu konuda bilginiz yok

9. Merhaba,

Demek istediğinizi gayet iyi anlamış bulunmaktayım.

Her bilgisi olduğumuz durumları burada paylaşmak zorunluluğumuz yoktur.

Bu konu sizin kişisel oyunla ilgili probleminiz olduğundan dolayı , bu sorunun çözülmesini forumda aramanız yersiz olacaktır.

Dediğim gibi Support Destek Birimiyle iletişime geçip sorunuzu en iyi şekilde dile getirip , cevap vermelerini beklemeniz gerekmektedir. Destek Biriminin dönüş süresi 48 saattir.

İyi forumlar.

10. mahkemeye çıksan derdini daha iyi anlatırsın suport anlamaz bence boşver giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir:::::::::::D

11. Hocam supporta yazın. Onun haricinde bir çok admine ticket atın. Siz peşini bırakmayın yeter.

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.