hatalı chat ban !!!!!!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EnJoyTheLiFe82 tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu nedir ya haksız yere 5. ye ban yiyorum kötü bi kelimede kullanmadım !!

cm bu nedir ya küfür etmiyorum argo kullanmıyorum admin yüzünden uzaklaştırılıorum yazdığım cümleyi takdim edeyim :köstebek S.P.O.R.T.A.G.E abiyi tek başına kesemiyorsun adlırma gönülü çağırıyorusun :)

bunu özelden yazdım ve belirli süre yasaklandım argo fln varmı bu cümlede ? yeter artık kaç kere hep haksız yere ban yiyorum uzaklaştırılıorum bu 5. haksız banım oldu lütfen yani !! gereğinin yapılmasını bir an önce arz ederim !! ve 1 gün boyunca ban aldım yeter artık ya sistemi düzeltin yada sistemi siz takip edin !!

ve sürekli otomatik mesaj geliyor supporttan !!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2014
  2. Merhaba ,

Support'a mesaj yolladığınızda Ticket yani bilet numarası olan ve mesajınızın ulaştığına dair otomatik mesaj gelir. Daha sonra yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelir.

Forumdan yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

İyi forumlar.

3. Ferhat123

Ferhat123 User

adminnim grupta arkadaşlar şakalırken bi cümle kullandım ve ban yedim kaldırılmasını arz ederim yani öyle agır bi cümle degil ve şakalaşıyoduk ID
    24869600
    tekrarlanmayacagının sözünü verebilirm

4. ban şikayetleriniz için forumda yapılabilecek birşey yok şikayetlerinizi supporta bildiriniz mutlaka ilgilenilecektir.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Ban şikayetlerinizi supporta id numaranız ile birlikte yazın lütfen.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.