hatalı chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ΙММỌЯŦǍŁ_WÁЯŁΟŔĎ™ tarafından 5 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda grupta arkadasımla konusurken 7 günlük ban alıyorum bunun sebebi ne adam chette söver cm uyarır biz insan gibi konusuruz ban alırız iyice can sıkmaya basladı bu iş cm ler görevlerini yapmaz bazı saatlerde oyunda cm olmuyo adam rahat rahat hakaret ediyo cm olmadıgı için ban almıyo banımı açın ben bunu kabul etmiyorum !!!!!!! sadece bu hatayı ben deil bir çok kişi yaşıyo arkadasıma yazdıgım şey su knk su adam pet kesip duruyo keselim su adamı yazdım ve anında chet ban aldım adam söver ban almaz biz yazmayız ban alırız CM LER arasında AYRIMCILIK yapanlar var bunu dikkate alarak cm alın bundan sonra

2. Hatalı banın açılması için supporta yazman gerekiyor. Ek: Tam bilmiyorum ama adam kelimesini kullanınca otomatik ban veriyor olabilir.

Cm olmadığı zamanlarda chatin ekran görüntüsünü alıp supporta suçlu kişinin nicki, oynadığı sunucuyu ve saat/tarihi eklersen gerekeni yaparlar.

Cm varken oyuncu chat kuralını ihlal edipte ban almıyorsa yine ekran görüntüsü alıp üstteki yazdığımı uygulayıp mesaja o an görevli cmnin nickinide eklersen gereği yapılır inşallah.

Örnek;

Suçlu oyuncu : XXX
    Oynadığı sunucu : TRX
    Saat/Tarih: 02:15 / 05.03.2016

Görevli kişi : XXX[CM]

Son düzenlenen: 5 Mart 2016
  3. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Grup odasında olarak belirtmişsiniz. Grup odalarına CM ve Adminler karışmıyorlar. Grup odasında yazdıklarınız sistem filtresine takıldığı için otomatik sistem tarafından Ban verilmektedir. Eğer ki hatalı olarak aldığınızı düşünüyorsanız DESTEK ekimize sorununuzu bildiriniz. Forum üzerinden herhangi bir işlem yapılmamaktadır. CM'leri suçlama konusu aldığınız banı bir CM veya Admin atmamıştır. Sistem tarafından ban almışsınız.

Konu kilitlenebilir.
    Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.