hatalı chat banlarına çözüm gelmeyecek mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -KARTAL2000- tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. klandan ecnebi bir arkadaşa "enemy is here" akabininde "and soa" yazdım pat diye bir günlük ban yemişim.

on sekizini geçeli bir ay olmuş ufacık çocukları chat moderator diye iliştiriyorsunuz oyna sonra support ile uğraş dur. abicim şimdi konunun yeri burası değil ama taştım artık ne yapayım..

hizmet muazzam.

2. Türkiye sunucularında iken Türkçe dışında konuşmanız bildiğim kadarı ile yasak.

Ayriyeten Sistemin ARGO Filtresi nedeni ile , bazı yazdığınız kelimelerden ötürü sistem sizi otomatik atabiliyor/banlayabiliyor.

Bu nedenle yazdığınız kelimeleri özenle seçerseniz bir sorun olacağını sanmıyorum.

3. çoğunluğu ecnebi olan global server'dayım. ayrıca grup içi konuştum. herif bir de bir gün vermiş.

chat filtlersine gelirsek, "enemy is here and soa" söz öbeğinde kötü bir argo sözcük göremiyorum. moderasyon öyle gelişigüzel ban atıyor. yazık ya oyna, bu oynu oynayan insanlara..

4. Görevlilerin görevini kötüye kullandığını düşünüyorsanız , Supportta şikayet edin.

Soa kelimesi farklı bir yönden anlaşılmış olabilir , şahsen aklıma soa şeklinde bir Argo kısaltması gelmiyor ama , bir yanlışlık olmuş olabilir.

Zaman zaman olur böyle şeyler , sonuçta CM ' lerde insan

Fazla aldırmayın keyfinize bakın. Eğer bunu sürekli yaşadığınızı düşünüyorsanız , Dediğim gibi Support ile görüşebilirsiniz.

-KARTAL2000- bunu beğendi.
  5. yapıcı yaklaşımınız için teşekkür ederim hocam, iyi forumlar. umarım support en yakın zamanda açar ban'ı.

6. Merhaba ,

Konuya cevap verenlere teşekkürler.

Chat ile ilgili konularda support ile iletişim kurmanız gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.