hatalı kod banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kursat_822 tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kursat_822

kursat_822 User

az oncekı yayında verılen sıfreyı yazdım tam 3 defa sonra ban yedım lutfen yardım edın 2saate herkez kullanır (yazdıgım kod dogruydu)

2. yayın başladımı ki yahu

3. Yayın bitti %30 indirim ve vip verdiler geçmiş olsun :D

4. aldım kodu, indirim ve vip geldi, ilk girişimde hem de

5. YAZIK OLDU BİZE YA BENDE BAŞTA VERDİKLERİNİ GİRDİM YAZDIM BAN ALDIM :D OF BE

6. Çok sagolun indirim geldi vip vardı zate :)

7. Kod neydiki, chatde kafa karıştırıyorlar :D

8. SEHI-TLER-OLME-Z015 di kod ve ben aldım. 130k uriye 400den fazla günlük dosyası aldım.

9. tabutçu99

tabutçu99 User

yavvvv offf onutmusum ya bole yayında hayır yok gecen yayında cılgın cubıyı feda edıp ızledık bastan sona vermedıler sımdı 2 dk bakanlar hooppp aldı kullandı free ya

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyun hesabınız mı kapatıldı tam olarak açıklar mısınız.

İyi Forumlar.

11. kursat_822

kursat_822 User

hayır modum hesbım kapatılmadı verılen kodu yazdım ve ban yedım ustelık yazdıgım kod dogruydu ben nasıl sımdı ban yedım alan aldı hedıyelerı ben 23.00 a kadar kodu kullanamayacagım bakalım o saate kadar kod kalırsa tabı suan cok sınırlıyım cunku kac haftadır verılıcek denen seyı bn hep takıp ettım ve aldım sımdı kod elımdeyken ban yemem gercekten sınırımı bozuyo en basından herkese hedıyeler dagıtılsaydı su an boyle bı duruma dusmıcektım su an hem kızgın hem magdurum .

12. Kodu yayının sonunda verdi yani 2 dk değil 1 saat bekledik.

13. Merhaba ,

Arkadaşlar şu anda forumda yapabileceğimiz bir şey yok. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.