Bug / Oyun hatasi Hatamı Artık Bilemeyeceğim!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 15 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

Buna 2 Kişide Rastladım 2 Tane Goli Düşünelim Biri Ben Biri Karşı Taraf Ben Kaçıyorum O Kovalıyor Kaçarken Elmas+sab a Geçiş Yapıyorum Fakat Menzilimin Dısında Diğer Goli! Tesadüfün Bu Kadarı Ki O Kovalayan Patır Patır Saydırıyor! Şimdi Anlamadığım Olay Benim Menzilim Mi Dar Onun Menzilimi Fazla! Ve 2 Kişiyede Ice Roket Attım Hadi Ema Attılar Geri Geldiler! ardından Yavaşlatma Roketi Salladım Mesafe Arttırdım Fakat Hala Vuruşlar Devam Ediyor!
    DipNot: 2 Kişi Saldırmıyor Her Biri İle Tek İken Bu Oluyor 2 Kişiden Kastım Sadece bu 2 Sinden Biri İle Karşılaşınca Bu Oluyor, Ve İnternet Kafe Arkadaşlarda Hatta Marmara Forumda Laptopdan Bile Giriş Yaptım 3 Mekanın Da İnterneti Ve 3 Bilgisayarda Sorun Olmaz...

2. Merhaba ,

Kullanıcıların kullandığı monitör boyutlarına göre görülebilir alan değişiyor. Mesela 17" kullanan ile 19" yada 21" kullanan aynı alanı görmüyor.

Diyelim ki 19" kullanan bir oyuncunun gördüğü alan ile 21" kullanan kişinin gördüğü alan farklıdır. Peşinizden gelirken siz onu görmeyebilirken o sizi görebilir.

İyi forumlar.

andermo83 bunu beğendi.
  3. andermo83

andermo83 User

Modum Onu Biliyorum Ben Ondan Bahsetmiyorum! 2 Gemi Düşünün Birbirine Sıkarak Portala Doğru Gidiyor S: Biri Menzil Dısı Diyor Diğeri İse Vurmaya Devam Ediyor Fakat 2 Gemi De Aynı Bildiğimiz Enforce... Görüş Açısı Önemli Değil! Ben Menzil Lazer Menzilinden Bahsediyorum

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lazer menzilini etkileyen bir faktör yoktur.Videolu delil verirseniz gerekli yerlere iletiriz.

İyi forumlar

andermo83 bunu beğendi.
  5. andermo83

andermo83 User

Tşk Ederim Modum Bir Sonraki Karşılaşmamda Bir Video İle Sizlere Ulaşırım

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biz teşekkür ederiz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.