Havale Açıklamasını Yazmayı Unuttum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∏ị†ŖǾ№м∑ tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar geçenlerde 26tlye havale seçeneği ile başlangıç paketi aldım. parayı hesaba yatırdım fakat açıklamaya gereken kodu yazmamışım bu sebeple paket hesabıuma ulaşmadı. gerekli bilgiler elimde supportla bağlantı kurmadım her bir arıza çıkıyor nasıl çözülür bu iş

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Supportla neden iletişime geçmediniz. Sorununuzun çözüm mercii supporttur.

İyi forumlar.

3. geçtim ama supporta ticket atmak için 12 haneli sayı kodu istiyo bende öyle bi kod yok. canlı yardım tarzı bişey olsa tamam da bi türlü iletişime geçemiyorum

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Support ile iletişime geçtiğinizde size sistem tarafından bir mesaj ve beraberinde Ticket No gelir Buradan Ticket No hakkına bilgi edinebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. işte sorun da o ticket atamıyorum. bu konuda ticket atmam için benden havale açıklamasına yazmam gereken sayı kodunu istiyor ve bende bu kod yok

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Havale yöntemi ile ilgili basit ödemeyle işlem yapılıyor. Siz Basit ödeme sitesine girip havale işleminde yazdığınız bilgilerle üye olunuz. Üye olduktan sonra site sayfanızda siparişlerinizin gözüktüğü yer var oraya bakıp kontrol ediniz. Sonrasında ise sitedeki sağ tarafta bulunan canlı desteğe tıklayıp yardım isteyin. Maillinize siparişinizle ilgili bir mail gelmiş olması lağızım orada referans kodu bulunmaktadır. Bu kodu oradaki destek ekibinede gösterirseniz siparişinizi onaylarlar ve hesabınıza aldığınız içerik geçer.

İyi Forumlar.

7. bana o site için e mailimi ve şifremi yollayan bi mail geldi ama o bilgilerle girdiğimde yanlış şifre diyor

hallettim hocam sitede ödeme yap seçeneği varmış çok sağolasın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2015
  8. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Sorun çözümlendiği için konu mesaj gönderimine kapatılmıştır.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.