Havoc %11 Hercules %18 ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FullOfTerror tarafından 25 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.Oyuna 1 seneye yakın ara vermiştim.En son hatırladığım kadarıyla hangarımda havoc %10 hercules %15 gösteriyordu.Şu an baktığımda havocta %11 herculeste %18 görüyorum.İnternette arattım, aynı soruyu şubat ayında biri forumda sormuş.Cevaplayan admin hangarda sadece görsel bir hata olduğunu söylemiş.Fakat olması gereken kalkanı herculesi %18 alarak hesaplıyorum tam çıkıyor.Oyun içinde hesapladığım kalkan değerini görüyorum.O zaman havoc ve herculese buff mı geldi ? Konuya açıklık getirirseniz sevinirim.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Havoc Ve Hercüles ayrıntılı bilgi için buradan bakabilirsiniz hercül %15 kalkan bonusu ful hercül iseniz %20 dp bonusu vermektedir.
    Havoc %10 hasar artışı sağlamaktadır sizin dediğiniz 18 lik ve 11 lik yüzde oyunun neresinde yazıyor ben baktım ama sadece %20 yazıyor, oda dp artışı için sadece Diroit gelistirmesi ve yaratık keserek irislerini seviyesinin artmasi o % yi artırır bu arada 1yıllık aradan sonra oyuna yeni başlamışsınız buradan da spartan drioidi hakkında bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2018
  3. daha once bendede yazmaktaydi

4. galiba arkadaş ekipmanda bulunan diroit etki oranından bahsediyor. @HASAFET.

5. Evet arkadaşın dediği şeyi soruyordum modum.Yoksa hercules ve havocun açıklaması üzerinde yazanı sormuyordum.Ama sorumun cevabını buldum.Belki bilenleriniz vardır, darkorbitte bufflar hesaplanırken genelde bütün bufflar toplanıp ekipmanın verdiği değer * (%100 + buff değeri ) şeklinde çarpılmaz.Şöyle bir örnek vereyim :

6.seviye hercules takılı diroitimizde 1.seviye bir B02 kalkanımız olduğunu düşünelim.6.seviye bir diroit %20 ekstra kalkan gücü verir.Yani 10.000 * (%100 + %20 ) = 12.000 kalkanımız olur.Daha sonra bu değeri de herculesin verdiği değer ile çarparız yani 12.000 * (%100 +%15) = 13.800 kalkanımız olur.Yani direk 10.000 * (%100 + %20 + %15 ) = 13.500 demiyoruz.Burda herculesin etkisi bir önceki buffa da etki ettiğinden dolayı taban kalkan değeri üzerinden (10.000) etkisi %18 olmuş oluyor.Havocta da aynı şey geçerli.Diroitin verdiği %10 buffın da %10 unu arttırıyor yani %10 * %10 =%1 lik bir artış daha oluyor.Daha önce hangarda bu şekilde yazmıyordu fakat sanırım değişiklik yaptılar.Denildiği gibi görsel bir şey.Ekipman kısmında herculesli bir 6.seviye irisin üstünde kalkan kısmında %35 yazsaydı da bir şey değişmeyecekti.Bufflar genelde söylediğim şekilde bir buff kendisinden önce gelen bufflara da etki edecek şekilde hesaplanıyor.

Çok konuştum, rahatsız ettiysem kusura bakmayın :). Son bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.Spartanlarda sorun olduğu söyleniyor.Konfigürasyon değişince dp bir an azalıp yükseliyormuş sanırım.Deneyimleyen arkadaşlarımızın cevaplarını bekliyorum.

HAYAT bunu beğendi.
  6. Spartan kullanan arkadaşlar yok mu ?

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Spartan droidinde öyle bir sorun olmuyor fakat 2 konfi spartan iyi olmuyor diyebilirim yani hız konfisi hercül ağır konfi spartan olursa sizin için daha iyi olur spartan fulleyecekseniz hercülleri tekrar fullemeye göze alın derim her hafta x2 günü geliyor ozamnalrda yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. Teşekkür ederim.Bir de konuyla alakalı olmayan bir şey soracağım mazur görün.Demanerde demaner kutusunu demanerin patladığı yere atıyor diye biliyordum fakat az önce demaner 2-4 ün neredeyse ortasında patladı, tüh çıkmadı dedim.Sağ üst portala giderken baktım portalın azcık gerisinde.Demanerin patladığı mapte herhangi bir yere atabiliyor mu anlamadım ?

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bazen oyunda olan veya internetinizde oluşan lagdan dolayı size ortada gözükürken aslında demaner birazdaha yukarda veya aşağıda olabilir bunlar olağan şeyler size tavsiyem demaner patladıkdan sonra gidip geldiği yolu tekrar dönmeniz olurki kutuyu geç atar vs sabah resetine kadar toplama imkanınız var.

İyi Forumlar.

10. Aa.Yani başkası da alamadığı için orada kalıyor sabah resetine kadar öyle mi.Peki çok teşekkürler.

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Başkasının almadığı size gözükmez sizin unuttuklarınız almadığınız yerde resete kadar durur.
    Eğer başka sorun yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

12. Başkası alamıyor derken başkası benim kutumu alamıyor onu kastetmiştim.Başkası benim kutumu alamıyor değil mi ? Bundan başka sorum yok.

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Hayır sizin kutunuzu sabah resetine kadar kimse alamaz sizde kimsenınkini alamazsınız resette silinir.
    Eğer başka sorun yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

14. Cevaplarınız için teşekkür ederim.Konu kilitlenebilir.

15. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Rica ederim görevimiz bu yardımcı olduysam ne mutlu bana. :)

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.