Havoc Apis ve Özellikle Zeus nasıl bulabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ImPro1905 tarafından 28 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ImPro1905

ImPro1905 User

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar öncelikle;
    Gemim :Goliath (Venom Tasarımlı)
    Diroitim : 2 Irıs 4 Flax
    Silahlarım :Full LF-3
    Jeneratörler :Full
    P.E.T. : Var 2. seviye (Seviye atlatırım daha)
    Levelim : 12
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gemi özelliklerim bunlar ve ben zeus apis havoc falan bularak fullenmek istiyorum nasıl yapabilirim bilen varsa söyleyebilir mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Temmuz 2015
  2. Merhabalar,

Bunun en güzel yolu zeta kapısı yapmak kapıdan gelen anahtar(kutu) ile zeus, apis, lf4 günü için kutu biriktirebilirsiniz.Ayrıca açık arttırmadan yavaş yavaş irislerinizi tamamlayabilirsiniz.Yani daha yapacak çok işiniz var şimdiden kolay gelsin şansınız açık olsun keyifli oyunlar;)

İyi forumlar

3. Merhaba,

Klan bulmak için tanıtımınızı burada yapmanız yasaktır.Bu konuda sizi uyardım farklı başlıklar hakkında aynı şeyleri yazmayınız.
    Aksi takdirde cezai işlem uygulamak zorunda kalacağım.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 28 Temmuz 2015
  4. ImPro1905

ImPro1905 User

Ben klan aradığımı ve özelliklerimi açıkça başka bir konuda belirttim
    bu konuda da özelliklerimi verdim çünkü arkadaşlar bana daha iyi yardımcı olsunlar diye anladınızmı sayın süvari bey?.

5. Merhaba ,

Görevliler forum kurallarını uygulamaya çalışmaktadır. Yazdığınız mesaj tarzından farklı yorumlanmış olabilir fakat bu şekilde yazmanız hoş değil.

Ayrıca forum imza kuralları gereği imza kısmınızdaki resimi genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.