Havoc bana çıkmıyor herhalde

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxkubixx tarafından 25 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxkubixx

xxkubixx User

Arkadaşlar bu kaçınca zeta oldu bilmiyorum.5 yada 6 olması lazım.yine çıkmadı yine...
    %45 çıkma olasılığı olan şey nasıl 5-6 kez üst üste çıkmaz anlamıyorum.
    5 Havocum var.Yıllar önce x2 kapı ödülü diye birşey yokken zeta yapıp almıştım ilk havocumu.
    Sonra yıllar sonra bu yaz yine yaptım.2 havoc verdi.Ondan sonra bir daha zetada havoc vermedi.
    5 havocun 2 tanesi kutudan çıktı bu arada.Allahtan onlar çıktıda 1 zeta daha yapmaktan kurtuldum.Normal mi sizce bu ? Bu kadar üst üste çıkmaması saçma değil mi ? olasılık %30 da değil %45 yapmışlar ama yine çıkmıyor bana...

2. -Star-

-Star- User

Çıkmıyor hocam havoc falan gerçekten.Ben de üst üste 8 zeta boş çektim,öyle olunca son havocu deltadan aldım.Nasıl bir algoritma var anlayamadım zaten.

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Havoc ve Herkül Diroit Tasarımları konusunda da belirtildiği gibi ''%45 şans ile zeta kapısı bitiminde havoc alabilirsiniz.Ancak %45, her üç zetada havoc alacağınız anlamına gelmemektedir. ''. Bu yüzden herhangi bir sorun yoktur , kapı yapmaya devam edebilirsiniz

İyi forumlar.

4. -Star-

-Star- User

Söylediğiniz doğru da modum zor açılan bir kapı olup üst üste boş çıkınca %45 değilmişte %10 falanmış gibi hissediyor insan.Tabii ki üst üste 3-4 defa çıktığı oluyor,tamamen şans işi.

Bu arada foruma hoşgeldiniz sayın saimonların arasından çıkıp gelmiş sürüngen Manitu modumuz :)

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Evet haklısınız fakat havoc alamamış olmak sizi tekrar denemekten alıkoymasın. Çünkü Zeta Kapısının ödülleri havoc çıkmasa bile çok tatmin edicidir.
    Bu arada nazik karşılamanız için de ayrıca teşekkür ederim, hoşbuldum :)

İyi forumlar.

6. xxkubixx

xxkubixx User

eskisi gibi %30 olsa derimki 3 te 1 şansım var tamam zor çıkıyor ama olasılık olmuş %45 neredeys 2 de 1.yani 8 kez üst üste para atmak ve 8indede tura çıkması yazı çıkmaması zor bi olay.1/2^8 olasılığı var yani %1.5 olasılığı var 8 kez üst üste tura gelmesinin...
    Neyse konu kilitlenebilir.Cevaplar için teşekkürler.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kapıdan havoc alma ve almama ihtimali birbirinden bağımsız değişkenlerdir. Siz 10 kapı yapıp hiç havoc alamasanız bile 11.kapıda havoc alma ihtimaliniz %45 iken alamama ihtimali %55 dir .
    Rica ederim, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.