Havoc çıkarmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 10 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Bugün 4 kere zeta açtım uridium ile 4ünden de havoc çıkmadı.Çıkarmak için bir taktiği falan varmı yoksa böyle 10tane için 20-30tane yapmam mı lazım?

2. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Zeta kapısı hakkında detaylı bilgiye burdan ulaşabilirsiniz. Genelde galaxy kapısı ödülleri x2 olunca kapı yapıyoruz. 2 adet ya da fazla

verebilmektedir.

İyi Forumlar...

3. HolyAshura

HolyAshura User

Sorun kapı değil de hiç Havoc çıkaramadım 4 kapıdan.Bugün x2 vardı uridium ile açıp sürekli 4 kere yaptım fakat yok yani.Normalde de böylemi yoksa hani şöyle yaparsan çıkabilir gibi bir şey varmı?

4. Alfisti35

Alfisti35 User

Hiçbir getirisi götürüsü yok. Misal kapı %15 şansla havoc veriyorsa bu sadece o anki yapılan kapı için geçerlidir. 100 kapıda yapılsa kapı başına %15 şans var. Tamamen şans işi arkadaşımla aynı anda girdik ona 2 bana 1 havoc verdi. Bugün bende yaptım havoc alamadım. O yüzden x2 ödül günlerinde yapmakta fayda var en azından 1 değil 2 çıkar. yoksa tek tek baya uzun sürer

5. Taktik yok genelde oyuncular arasında ara sıra söylentisi çıksada... Sürekli yapman lazım ancak Zeta Havoc vermese dahi çok kazançlı bir kapıdır hiç üzülme derim.

6. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

1 Tane vermiş olması gerekiyor. Çünkü ilk yapılan Zeta Kapısı %100 Havoc vermektedir.

7. Darion26

Darion26 User

Normal bir olay, bende ilk 6 kapımda sadece 1 tane havoc almıştım, 14. kapıda ancak tamamlandı. Muhtemelen diğer gemilere göre biraz daha uzun sürecek seninde.:)

8. HolyAshura

HolyAshura User

Lf4 günü diye gelen anahtarlarla kutu açıyim dedim.Lf4 te çıkmadı bugün bir şanssızlığım var sanırım.

Neyse konu kilitlenebilir cevabımı aldım.

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.