havoç cıkması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gelene_rest_cekenler tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben 9 zeta yaptım bana havoç vermedi benim gemimin buga girmesinde şüpeleniom lütfen bi yardımcı olurmusunuz

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Zeta kapısından havoc almak şans işidir.14 kapıda boş geçen kişilerde var :) Şansınızı denemeye devam etmelisiniz.

İyi forumlar

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım kapıyı garanti ödülleri olan uridium,anahtar vs. için yap.Havoç için yapınca pek birşey çıkmıyor.Havoca aldırmadan 4 kere yaptım 3 tane havoç çıktı.Moralini bozmadan yapmaya devam et...

4. 21 Kapı boş geçtim hocam şuan 43 de 8 gidiyorum...........

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlardan fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar bölümüne açarsanız daha faydalı olacaktır.

Konunuzu oraya taşıyorum.

Keyifli Forumlar.

6. Olasılık vermiş buna bakarsan 30-40 zetada havoc fullemeniz normal. Ortalama bu kadar tutması lazım. Eğe daha erken tamamlarsanızşanslısınız eğer sayı geçtiyse şansıszsınız. Sistemin söylediği olasılığa göre böyle. Daha 9 havoç yapmışsınız, en az 30 tane tamamlamadan bişi belli olmaz. Yinede supporta yazabilirsiniz ama işe yarar bir cevap geleceğini sanmam. Şans diyecekler.

7. Allah kolaylık versin ben 21 zetada fulledim

8. Senin fullediğin sayı ben boş zeta geçtim lol 43 de 8 im şuan xD

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.