HAVOÇ DİROİT TASARIMI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve özel_55 tarafından 18 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özel_55

özel_55 User

merhaba havoç diroit tasarımı ne işe yarar ve nasıl donatılabilirim yardım

2. tabutçu99

tabutçu99 User

Zeta kapısını ilk yaptıgında %100 verir 2.ve obur yaptıklarındanda %33 şansla verir butun droitlere taktıgında ;%10dahafazla vurursun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2015
  3. zorask

zorask User

üzerini çizmede fayda görüyorum. butun irislere takarsan yuzde 10 hasar bonusu verir biri bile eksik olsa vermez.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Zeta kapısını ilk defa bitiren tüm oyunculara 1 Adet Havoc Droid Tasarımı mutlaka verilir. Zeta Kapısını bir kez bitirdikten sonra , Her Zeta Kapısı yaptığınız da Havoc Droid Tasarımı Çıkma olasılığı %33 ' tür. Her Kapının %33 Şans içermesi , 4 Kapıda Mutlaka 1 Adet Havoc Droid Tasarımı Çıkacağı anlamına gelmemektedir.%33 Şans olasılığı , Tamamladığınız , Her bir kapı başına geçerlidir.

Zeta kapısı hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

5. yani 1 havocumuz varsa hiçbir işe yaramıyor mu, peki ya hercules tasarımıda mı öyle?

6. 1 havocun varsa bütün droitleri satarsın 1 droitle işe yarar :D

"Hercules diroit tasarımını koyduğunuz droit içindeki kalkanlara %15 daha fazla kalkan enerjisi verecektir. Tüm droitlerinizde hercules takılı olur ise geminizin darbe puanı %20 artacaktır."

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer bir adet havocunuz var ise işe yaramaz.Droidiniz kadar havoc olduğunuz zaman %10 hasar bonusunu alırsınız.Fakat herculde bir adet olsa bile bulunduğu droiddeki kalkan puanlarını %15 arttırır.Herculler tamamlandığında ise kalkan arttırdığının yanında %20 darbe puanınıda arttırır.

İyi forumlar

8. Keskin SMod'um 4 iris olsa bence etki etmez havoc konusunda.

9. Merhaba ,

Normalde bütün droid'lerde olması gerekiyor ve her hangi bir sayı verilmiyor. Bu durumda 1-3-5 v.b. droid olması durumunda etki gösteriyor olabilir. Ayrıca hiç 1 tane yada 2 tane droid ile deneme şansım olmadı.

Konuya genel olarak cevaplar verilmiş başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

10. admınım hergun zeta yapıyorum 22. bugun yaptım halen 3 havocum buna bı çare uretılmesı lazım vs lerde dalga konusu oluyorum :(

11. Merhaba ,

Bende hemen hemen aynı durumdayım. Belki de 30 tane yaptım 4 tane Havoc var. Bence bıkmadan yapmaya devam edin. Hem ödülleri bakımından iyi bir kapıdır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.