Havoc düşme şansı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 27 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zeta'dan havoc düşme şansı nedir 2 haftadır x2 gününde 2şer kez yaptım havoc düşmedi ne yapmak lazım bir taktik felan var mıdır

2. %45 diye biliyorum kapı başına ben de geçen hafta ard arda 7 zeta yaptım 1 tane havoc vermedi. Normal günde açıp yaptım verdi şans işi sanırım :D

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  3. oyun gittikçe zorlaşıyor sanırım yeni başlayanlar için 1 hafta daha denicem 2-3 zeta olmazsa daha uğraşmıcam :D bahtsız bedevi gibi hissediyorum kendmi

4. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemize teşekkürler.
    Zeta Kapısını bir kez bitirdikten sonra , her Zeta Kapısı yaptığınız da Havoc Droid Tasarımı çıkma olasılığı %45'tir.
    Her Kapının %45 Şans içermesi , 2-3 Kapıda bir Mutlaka 1 Adet Havoc Droid Tasarımı çıkacağı anlamına gelmemektedir..
    % 45 Şans olasılığı, tamamladığınız her bir kapı başına geçerlidir.

Sormak istediğiniz, merak ettiğiniz başka soru yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. teşekkürler konu kitlenebilir

6. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.