Havoc Fulleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve £$GoldenPersia£$ tarafından 9 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şu ana kadar 13 zeta yaptım 3 havoc verdi.12-13 tane daha ardarda açmayı düşünüyorum. Sizce 7 tane daha çıkar mı? Ya da ne yapmalıyım ?

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben farklı zamanlarda 7 tane zeta yapıp 4 havoç çıkardım.Daha sonra 1 günde arka arkaya 13 zeta yapıp 5 havoç çıkardım.Şu an 9 iris full havoç geziyorum.Arka arkaya yapmak bence en iyisi.Kaç tane çıkar dersen şans işi bana 13 te 5 çıktı belki sana 7 ya da daha az çıkabilir...

3. havoç yine kolay bide hercul var en saglamı surekli kapı yapmak

4. 45 zeta - 10 havoç , 17 kappa 4 hercules , çok zor çıkıyorlar ya :)

5. For_You62

For_You62 User

19 zeta 10 havoç, 5 kappa 4 hercul... bencede cok zor çıkıyor :)) benim önerim arka arkaya kapı yapın. ancak havoç veya hercul cıkmassa diğer kapıyı yapmayın. ara verin

6. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Zeta ve kappa kapısından ödül almak tamamen sizin şansınıza kalmış art arda 7 kapıda da 7 havoc çıkarabilirsiniz.12-13 kapı yapıp hiç havoc çıkaramayabilirsiniz de bol şanslar :)

Keyifli forumlar.

7. Ard arda 7 kapıda havoc çıkaran olmuş mu acaba...

8. Bana kalırsa peş peşe yapmak daha iyi şansın doruklarını zorlarsın. Hem çift şeref alırsın temizinden tpde aldın mı sağlam bonus olur.

9. valla benim tecrübelerime göre yavaş yavaş yapmak çıkma şansını arttırıyor 3-4 günde bir yapacaksın bir güğnde yapmaya çalıştınmı çıkmıyor bana örneğin kuiper zamanı 6k birikmişim vardı 6k da toplamıştım7 kapı açıldı hepsini bi günde yapıtım bir tane tek çıktı yavaş yavaş yaptıklarımda sadece 2 tane vermedi şu anda 7 tane var yani 16 da 7 oldu :)

10. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Şuana kadar 11 kapıda 10 havoc alanı duydum.Şans olduğu için 10 kapıda 10havocda alınabilir.Tabi ki bu çok yüksek bi ihtimal değildir.

Keyifli forumlar.

11. Hocam bana göre o ard arda yaptım diyenler bugla veya hackle yapıyorlar.

12. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Herhangi bir kanıt olmadan böyle bir yorum yapamayız.Ben öyle olduğunu düşünmüyorum.Kapıda belirli bir şans oranı var ve her kapıda o oranı yakalamış olabilir oyuncular.

Keyifli forumlar.

13. Şans bana göre saçma bir olay.

14. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiğinden konunun kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.