Havoc? Geliştirme?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam dostlar, gemim;

36 LF-4 (35 Tanesi 16)
    1212351290512 Tane b02 hepsi levelsiz
    10 herkül
    3 havoc
    34 arge

800 Bin uridium var, indirim paketi vip falan var. Geliştirme mi yapayım kalkanlara?
    Yoksa havoca mı ilerleyeyim?

2. Genelde oyuncular Havoc'ları tamamladıktan sonra Hercules yapar burda durum biraz farklı. :D
    15(goliath için) + senin konfigrasyonuna göre kaç tane daha kalkan kullanıyorsan onları 16 yap, sonrasında Zeta ile Havocları fullersin. O sırada gemi de 1-2 arge almış olur. :)

3. Önce geliştirme diyorsun yani

4. Her şey iyide havoç niye eksik onu anlamadım. Kalkanlarıda yanlışlıkla aldın galiba urine yazık olmuştur :D Zaten hasar bakımından yeterince gelişmişsin kalkanları geliştir.

5. Yanlışlıkla almadım kutudan çıkıyor sürekli :D

6. O kadar kutu açman imkansız ya da sayısını yanlış yazdın ya da baban milyarder sanada 500bincik para vermiştir :)

7. Evet, o Hercules'lerin kalkan geliştirmesiz pek bir işlevi olmaz, Havoc'ları tamamlamak zaten uzun bir süreç ama bu gemiyle kalkan geliştirme masrafını tamamlaman uzun sürmez. Bitir gitsin. :)

8. 91 Tane var sadece saçma olduğunu belirtmek için öyle yazdım :p

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Keşke gerçek rakamları yazsaydınız.91 tane kalkan gelişmiş gemiler için çok değildir.7 veya 8 hangarı olan bir gemide ekipmalrı tak çıkar yerine,hepsini ayarlıyorsunuz ve kolaylık sağlıyor.

Size tavsiyem kalkanların geliştirmesini en sona bırakmalısınız.Önceliği Havoçların tamamlanmasına vermelisiniz.

Keyifli Forumlar.

10. Modum niye böyle döver gibi cevap verdiniz ya :D

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Keşke gerçek rakamları yazsaydınız.91 tane kalkan gelişmiş gemiler için çok değildir.Kelimesimin neresinde dövmek anlamına gelen bir mana var söylermisiniz.

Keyifli Forumlar.

12. Traubbe

Traubbe User

Foruma üyelik tarihin 8 Mart 2015.Senin söylediğin ekipmana gelebilmen için oyunu 2 seneye yakın oynamak gerekir en kötü 1 sene.O 1 sene içerisinde hiç merak edip foruma girmedin mi acaba?Şu anda söylediğin ekipmanların gerçek olduğuna inanmıyorum 35 LF-4'ün 16. seviye ise senin çoktan havocları fullemen gerekiyordu bile.

nail1454 ve Rehber bunu beğendi.
  13. kalkanları geliştirmen havoçlardan daha kısa sürer :D

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Havoçların tamamlanmasıyla birlikte yüzde onluk bir vuruş gücü elde edilecektir.

Kalkanların güçlendirilmeside önemlidir,fakat karşınıza güve uçuş düzeninde bir gemi çıktığında kalkanların pek önemi kalmıyor.

Keyifli Forumlar.

15. [​IMG]
    buyur dostum bunlarda fotoğraflarım, gördüğün üzere 5 tane yarasa uçuş düzeni bulunmakta bunlar çektiğim uridiumdan geldi :) o zamanlar kampanya vardı 330.000 uri çekene geliyordu :))

16. Yengeç'e geçersiniz modum, karşıdakinin diroit düzeni var da bizim olmayacak mı ? :)

17. Traubbe

Traubbe User

91 tane Bo2 kalkanını da gösterir misin zahmet olmassa

18. İste yeter ama 81 tane varmış ^.^

Kutudan çıkan hızlarıda koyayımda tam inan :D

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili yeterli cevaplar verildi sanırsam.Başka bir sorunuz yoksa konuyu kilitleyebiliriz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.