havoc görev?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §ΐωã§ļı•Ģãži•©ãρŧãй tarafından 22 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bilindiği gibi bir sürü özel görevler var lf3 lf4 b02 vesaire bir kez yapılabilen ve bunun öncesinde bir çok görev yapılması gereken özel görevler..

bunlara 1 tane havoc görevi eklense nasıl olur? zorluğu lf4 görevi gibi veya daha zoru olsa..
    son havoclar için çok harika bir güzellik olur....

SnowLeopard ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Prophecy

Prophecy User

olabilir

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. ama görevde ne yapacağız ? lf4 ten daha zor olmamalı

4. Kesinlikle destekliyorum.Full oyuncular için bir şey farketmez ama havocları full yapmak(son havoc) için çok etkili bir yöntem ben havocları 40'tan fazla zeta yaparak fulledim uzun sürdü böyle bir şey olursa şahane olur.

Ama çok zor olmasından yana değilim 50 Kristallon , 10 boss kristallin , 10 uber kristallon , 50 düşman yok et.Gibi bir şey olabilir mesela.Grup engeli koyulabilir

+1

SnowLeopard ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  5. Gelirse bende yaparım 11 havoc olurum Fazladan havoc iyidir belki ilerde 11-12 droidler çıkarsa hazırda olsun Direkt full olur gemi :D

6. webce

webce User

bız daha gorevlerı yapamadık sen havoc dıyon:))

7. Gelirse en çok havoc sıkıntı çeken eksiği olan oyuncuların iine yarıyacak

8. Onları güçlendirebiliriz uber tallin bos tallon vb. yada biraz uğraştırıp düşman haritasında 300 saimon gibi şeylerde ekleyebiliriz :)

9. görevin nasıl olacağını bence yapımcılar halledecektir ancak son havoc için mükemmel bir fikir. adminlerin bu fikri yetkili kişilere bi sunmasını rica ediyorum..

10. Doğru :) maksat bu konu hayata geçsin.

11. sadece havoc olmaz yanında herculeste versinler :) herculeste zaten zor çıkıyo +1

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.